Jump to content
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Featured Replies

Dakle šta smo imali danas: Pepara izgubio prvo finale domaćeg kupa, Rodri izgubio prvi put posle 74 meča za redom, ETH od dolaska u UTD osvojio više trofeja od španskog Edi Haua, ovom pobedom UTD izbacuje Čelski iz LE u LK, a orignalnog Edi Haua izbacuje iz Evrope.

Citi uptuio prvi šut u okvir gola u 37minutu meča :blink:, a slika iz 97min za mene najbolje opisuje želju igrača u crvenim dresovima

aq.jpg

• Replies 7.2k
  • Views 258.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bilo čupavo, ali napolju sam. 😘

• Jean-Luc Picard
    Jean-Luc Picard

Ovo ovako više ne ide. Manji klubovi se moraju nekako zaštititi od bezobrazluka velikih. Paqeta navodno neće da igra protiv Bornmuta jer je ljut što smo odbili početnu ponudu Sitija. Ne može ovako. Ve

• Neka bude za Arlea 

Posted Images

jel se igrao neki fudbal danas? :fantom:

Evo kaže Pep da UTD nije bio bolji danas :rolf:

Just now, Pokojni Ruxin said:

jel se igrao neki fudbal danas? :fantom:

Jeste, finale FA kupa :sleep:

Edited by kipo

Sta je uradio Siti?

Just now, kipo said:

a pa dobro, čestitam ko god je osvojio

Just now, John Coltrane said:

Evo kaže Pep da UTD nije bio bolji danas :rolf:

Ajmo malo i realnosti, drugo pol smo bili mrljavi, ispucavali lopte i branili gol tek, gubili lopte kao na traci. Ta situacija iz '97. min je morao biti gol npr. Siti nije imao dan, Foden prije svih. Ali dobro, ne bunim se :thumbsup:

Just now, Pokojni Ruxin said:
Just now, kipo said:

a pa dobro, čestitam ko god je osvojio

Hvala. Bolji je osvojio :rolleyes:

7 minutes ago, kipo said:

Ajmo malo i realnosti, drugo pol smo bili mrljavi, ispucavali lopte i branili gol tek, gubili lopte kao na traci. Ta situacija iz '97. min je morao biti gol npr. Siti nije imao dan, Foden prije svih. Ali dobro, ne bunim se :thumbsup:

Realnost je ono na semaforu. Pep je očajan gubitnik kao i svi veliki treneri, uostalom.

Srao je pre meča da ako ne osvoji FA kup "želi" da to bude zato što oni nisu bili na svom nivou, a ne zato što je protivnik bio bolji.

Uostalom bili su bolji, rasturili su nas u broju dodavanja i šuteva 2 metra preko prečke.

Vise sam potencirao Junajtedovu igru tokom citave sezone pa i danas. Nikakva kontrola utakmice, gubljenje lopti, golovi pred kraj. Danas su nas spasili dobar Onanin, AWB i los Fodenov dan. OK, danas vodimo i igra se sa Sitijem, ali isto ovako je bilo protiv Palasa, Koventrija, Bornmuta, Fulama...

Očigledno nismo gledali isti meč. 

Celu sezonu smo ovde pratili ui komentarisali i niko nije bio zadovoljan, ali voleo bih da vidim bilo koji klub na svetu da u 50 takmicarskih utakmica izvede 15 različitih kombinacija štopera(za početak).  Uživaj u trofeju, ostavi se Palasa i Bornmuta. 

Kad mi pobedimo Citi onda su Foden i Haland imali loš dan, yeah right :sleep2:

dobro u pravu je koltrejn. kad manji tim pobedi dosta veći, pa još i lokalnog rivala, automatski je odigrao utakmicu dobro i tu nema zbora. jako je glupo da sad pričamo o 26% poseda ili šta već, prosto nije isti kriterij

IMG_3412.jpeg

uzjebo sam se. pribojavao sam se ove situacije i kvota 9 na united je bila smehotresna.

nista, sad da vidimo da li cemo igrati konferenciju, nadam se da da. lincoln red limps i backi jarak here we come.

IMG_6097.jpeg.webp

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout