Jump to content
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Featured Replies

49 minutes ago, copkillah said:

Dobro nisi rekao himna Britanije, jedino bi to bio veći promašaj od ovoga :lol:

dobro onda jedan od onih koji kada ide ynwa pre utakmice ustanes i rasisis sal i pevas :fantom:

• Replies 7.2k
  • Views 258.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bilo čupavo, ali napolju sam. 😘

• Jean-Luc Picard
    Jean-Luc Picard

Ovo ovako više ne ide. Manji klubovi se moraju nekako zaštititi od bezobrazluka velikih. Paqeta navodno neće da igra protiv Bornmuta jer je ljut što smo odbili početnu ponudu Sitija. Ne može ovako. Ve

• Neka bude za Arlea 

Posted Images

2 hours ago, 189- said:

copi jedan od onih likova koji kada na tvu ide himna reprezentacije ustane i stavi ruku na levu sisu.

Op, real life podaci! Otkud znaš da copi ima levu sisu? :laugh:

ja znam samo da je copi apsolutno full kit wanker pa ako me banuju zbog odavanja rl podataka banuju :fantom:

2 hours ago, 189- said:

dobro onda jedan od onih koji kada ide ynwa pre utakmice ustanes i rasisis sal i pevas :fantom:

Priznajem, radio sam to na Ataturku, Enfildu, Metropolitanu, St Jakob Parku, Olimpijskom. Ti ne bi? :think:

1 hour ago, Pokojni Ruxin said:

ja znam samo da je copi apsolutno full kit wanker pa ako me banuju zbog odavanja rl podataka banuju :fantom:

Tako znači, bavimo se odavanjem RL podataka? Ok, vreme je i da PPP upozna tebe:

cursedimages_(7).jpg

Screenshot-490.png

:fantom:

4 minutes ago, Pokojni Ruxin said:

Screenshot-490.png

:fantom:

To ti je pet postova dnevno u proseku, opet si samog sebe usrao. Odustani za danas, prespavaj, prošetaj malo, vežbaj, šutni loptu, pročisti glavu, pa te zovem na sledeće okupljanje, ako želiš može i van Srbije, biće u Zg na jesen :cheers2:

Poziv važi i za čelsijevca, nećeš morati da pevaš, obećavam! 

Bili Dafi (The Cult), Dzoni i Majk Dzojs iz Smitsa i ludi Noel na tekmi Sitija...

Kakvi crni Galageri, zna se čiji navijači bi mogli da budu "some fucking band" - Brown/Squire/Mani, Sumner/Hook, ceo Happy Mondays...

16 hours ago, copkillah said:

Priznajem, radio sam to na Ataturku, Enfildu, Metropolitanu, St Jakob Parku, Olimpijskom. Ti ne bi? :think:

cursedimages_(7).jpg

Nemoj mi Marakanu preskakati :fantom:

8 minutes ago, MiddleClass said:

Nemoj mi Marakanu preskakati :fantom:

Nemam pojma o čemu pričaš :whistle:

Nije samo Kejnova kletva…

IMG_3397.jpeg

A dobro sad, neki to čekaju po 10, neki 20, a neki doguraju do svih 30  :fantom:

Samo fale defanzivci u tom goonerskom sastavu, inače bi fina postava mogla da se skupi.

ode pochettino :vesala2:

2 minutes ago, 189- said:

ode pochettino :vesala2:

čak ni nisam ljubitelj pocha ali lol :isuse:

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout