Jump to content
IGNORED

Premier League 2023-24

ArleKino
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Recommended Posts

Posted

ne navlačim te na ban, već te prozivam što cavulja koja ne ispunjava reč :fantom:

Posted
1 hour ago, Pokojni Ruxin said:

pogrešno su napisali 6:1 na prvoj slici

nego ko mi iskopa snimak kako gomila srpskih nrdova sa interneta peva you'll never walk alone u punom restoranu sa suzama u očima u sred beograda plaćam suvim zlatom :happy:

prvo pevali :lol: i onda videli kloppa na tv-u pa pocele ovacije i aplauz :lol:

Окупљени су почетак утакмице традиционално испратили певањем химне клуба „Јул невр вок алоун”, а посебне овације и аплаузе српских навијача добио је управо Клоп када је изашао на стадион.

• Haha 3
Posted
24 minutes ago, 189- said:

Окупљени су почетак утакмице традиционално испратили певањем химне клуба „Јул невр вок алоун”, а посебне овације и аплаузе српских навијача добио је управо Клоп када је изашао на стадион.

heSqQB4.jpg 

• Haha 3
Posted

Siroti Pepara, nadmaši jednog Fergusona i opet je Liverpul glavna tema. Imajte poštovanje :cry:

6a3ea7724ba82346d18036456fc1780f.jpg

• Haha 1
Posted

šta da se radi kad je borba za titulu najdosadniji deo priče otkad je pepara tu :sad:

jel treba da se iščuđavamo što je napravio joška gvardiola na zmaja ili nešto? pa koji neznalica to nije očekivao? pulđanski mega krindž sa druge strane...

Posted

Promiče mi po čemu su internet navijači u Srbiji koji kuckaju po forumima uzvišeniji od onih koji se dogovore pa odu na pivo i gledaju zajedno :think:

• +1 2
Posted

znaš onaj tip matorih ljudi što nose fudbalske dresove van fudbalskih terena? e toga nema po forumima :fantom:

• +1 2
  • Haha 1
Posted

dosta jak copium za nemanje drugara za gledanje utakmica :fantom:

• Haha 1
Posted

copi jedan od onih likova koji kada na tvu ide himna reprezentacije ustane i stavi ruku na levu sisu.

• Haha 3
Posted
6 hours ago, copkillah said:

klasična cavulja, usrao si se kad moraš da održi reč :fantom:

Baš me čudi da se ne drži dogovora, a s druge strane navija za paradigmu moralnosti kao što je City.

• Haha 2
Posted
1 hour ago, 189- said:

copi jedan od onih likova koji kada na tvu ide himna reprezentacije ustane i stavi ruku na levu sisu.

Dobro nisi rekao himna Britanije, jedino bi to bio veći promašaj od ovoga :lol:

Posted
14 minutes ago, Jeremija said:

Baš me čudi da se ne drži dogovora, a s druge strane navija za paradigmu moralnosti kao što je City.

Ma to mu je trol kontraš koncept, prethodni koncept mu je bio Sanderlend, u bivšoj inkarnaciji na forumu 

• Haha 1
Posted (edited)

oh mislio sam da ste prestali da smarate sa tim tamo negde 2018. ili kad me već radiša banovao na mesec dana što navijam za siti po forumu :isuse:

imam jedan jedini nalog otpočetka i nisam vatreni navijač stranih klubova, niti u fan klubovima daleko bilo. simpatišem siti i pepa da...

Edited by Pokojni Ruxin
Posted

Hvala Klopu, pre svega, na 'skidanju mraka' posle 30g. Na po jednom trofeju u svim takmicenjima. Digao je klub na jedan visi nivo. 

Jedna titula vise i Liga sampiona vise bi bilo top, ali nije se dalo. Dva puta Real, dva puta City za po bod, bili su bolji. 

Trofeji na stranu, ali sam uzivao nekoliko sezona u sjajnom fudbalu. 

Klop :wub:

• +1 1
  • Wub 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...