Jump to content
IGNORED

Premier League 2023-24

ArleKino
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Recommended Posts

Posted

A evo i prosečne starosti u PL, ko voli statistiku:

image.png.e25f3976ec9e7fa956d48f2319d5a040.png

Relativno velika razlika između Arsenala i preostala dva kandidata za titulu.

Spoiler

mala trivija, najstariji prosečan sastav u celoj Evropi ima Mladost iz Lučana: 32,1 god.

Posted

Jel to neka ironija, ta trivija iz spoilera :D

• Haha 2
Posted

@copkillah izvini brate ako te je trigovala ona moja matematika od juče, od jutros si prešao u statističare 🤣😋

• Haha 1
Posted

I meni je odma' bilo sumnjivo, pošto ovaj skup imbecila koji trenutno čini postavu Mančestera ne može da proizvede apsolutno ništa dobro, pa ni minute za više mladih igrača. Sve im jebem odvratno i izblajhano.

Posted
16 minutes ago, Baldrick S. said:

@copkillah izvini brate ako te je trigovala ona moja matematika od juče, od jutros si prešao u statističare 🤣😋

Neee, volim ja statistiku, ono je samo bila reakcija na retardirani tejk retarda sa Tvitera :D

Posted

Što se mene tiče mogu i potpuno automatizovani sa podprogramima za određivanje igranja rukom i faula...potpuno robotizovano ako ikako može...samo da ne gledam tamo neke Kavane i Tejlore više ikad u životu.

Posted

Znajući njih i ovo ima da pokvare. Sinoć Tejlor i kompanija rešavaju var situacije za 10 sekundi, oba produžetka po 4 minuta. Slatke uefine parice ili makar ima neka pametna glava koja im je dala tačne instrukcije iliti step-by-step manual

Posted

U drugim vestina zveknuli i Sefild united sa -2 poena.

Posted
9 minutes ago, Baldrick S. said:

U drugim vestina zveknuli i Sefild united sa -2 poena.

Jbt, dobro da ima ju nešto bodova, u minus bi ih oterali dušmani...

Posted
5 minutes ago, radisa said:

Jbt, dobro da ima ju nešto bodova, u minus bi ih oterali dušmani...

Bukvalno će u minusu započeti sledeću sezonu u Brodu, dva boda kazne im je suspendovano do tada. Izgleda da će krenuti sa -2 kad ostali budu krenuli sa 0.

Posted
9 minutes ago, 189- said:

:lol:

Trebalo je da podeliš na onom Dalibor Matanić topiku, gde se normies pitaju kako droge deluju na čoveka a @Heaviside objašnjava kako te MDMA natera da voliš sve oko sebe i bulazniš nekoherentno. 

• Haha 7
Posted

Meanwhile @ Chelsea, žabarska posla

Klub je prodao hotel vlasnicima kluba (dakle sami sebi) za 75 meleona funti, peglaju se knjige

• Wub 1
  • Haha 2
Posted

Koliko je depresivna boja dresova Totenhema. Kao uniforma radnika koksare u Pjongjangu

• Haha 3
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...