Jump to content
IGNORED

Premier League 2023-24

ArleKino
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Recommended Posts

Posted
15 minutes ago, Baldrick S. said:

Alejandro Garnacho - 1998 minuta/29 utakmica 23/24

Kobbie Mainoo - 1369 minuta/17 utakmica 23/24

Od ukupnih 3637 pomenutih minuta za Junajted Garnacho I Mainoo su odigrali 3367 minuta. Ostalih 300 minuta se podelilo na koliko igraca?  Zajebana je statistika i spektakularni naslovi. A u stvari je ceo članak krenuo sa transfermarktovog članka top30 u21 igrača sa najviše minuta u top5 liga (garnacho je 23 mesto, palmer 22, elanga 17, murillo 14, udogie 11, branthwaite 4, trafford 4, zabarnyi 1)

Celebrate Rest In Peace GIF by Jason Clarke

Posted

Pa nema sta da keep digging, ovo je sa transfermarkta. Niko ovde ne porice da su Garnacho i narocito Mainoo odlicni igraci ali naslovi tipa "manchester dominira sa davanjem sansi klincima"...mislim jeste mnozina ali kad se procita naslov covek bi pomislio da je pola tima u21. Naslovi za the Sun. 

Posted
2 minutes ago, Baldrick S. said:

Pa nema sta da keep digging, ovo je sa transfermarkta. Niko ovde ne porice da su Garnacho i narocito Mainoo odlicni igraci ali naslovi tipa "manchester dominira sa davanjem sansi klincima"...mislim jeste mnozina ali kad se procita naslov covek bi pomislio da je pola tima u21. Naslovi za the Sun. 

Samo treba da uzmeš u obzir da je Koltrejn citirao retarda sa Tvitera. Kako znam da je retard? Otišao sam mu na nalog i video da ga prati 11k ljudi, dok on sam prati skoro 11k ljudi. Bukvalno definicija retarda.

Posted
1 minute ago, copkillah said:

Samo treba da uzmeš u obzir da je Koltrejn citirao retarda sa Tvitera. Kako znam da je retard? Otišao sam mu na nalog i video da ga prati 11k ljudi, dok on sam prati skoro 11k ljudi. Bukvalno definicija retarda.

Ma nema veze kog je citirao. Original članka je sa thegoal gde se daje lista klubova sa najviše minuta mladih igrača ali je lepo linkovan transfermarkt kao izvor a na naslovnoj istog je 30 top u21 igrača sa najviše minuta. Statistika=bikini.

Posted

Istraživačko novinarstvo.ppp.rs

Posted
3 hours ago, copkillah said:

Otišao sam mu na nalog i video da ga prati 11k ljudi, dok on sam prati skoro 11k ljudi. Bukvalno definicija retarda.

Bukvalno definicija retarda.

• Haha 2
Posted
11 hours ago, copkillah said:

Kako brojke o tome koliko ljudi prati i koliko njega prate pokazuju da je retard :unsure: ?

Posted
14 minutes ago, Lezilebovich said:

Kako brojke o tome koliko ljudi prati i koliko njega prate pokazuju da je retard :unsure: ?

Pa lepo, debil si ako pratiš 10k ljudi, u kom univerzumu to ima smisla? Kako tačno možeš da gledaš svoju lajnu na kojoj ti se ređa 10k ljudi?:D

Debil si i ako ti je odnos npr 4k-4k, to "zaprat za zaprat" je definicija budale, još od prvih dana Tvitera.

Posted

Ima smisla

Posted
50 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Ima smisla

Ima smisla to što je Copi napisao, ili ima smisla to što Copi tvrdi da nema smisla :D

• Haha 2
Posted
1 minute ago, Jean-Luc Picard said:

Ima smisla to što je Copi napisao, ili ima smisla to što Copi tvrdi da nema smisla :D

Ima smisla ovo šta si napisao :D

• Haha 1
Posted

Da

• Haha 1
Posted (edited)

a evo i druge strane medalje:

433857642_792032773053329_80043142978690

Edited by copkillah
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...