Jump to content
IGNORED

Premier League 2023-24

ArleKino
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, John Coltrane said:

Još malo o Klopovoj deci™ 

IMG_2897.jpeg

West Ham tu ima 74 minuta. E sad treba videti dal će talentovan i relativno jeftin klinac od 18 ili 19 hteti da ide u npr.  Brajton ili u WHU. 

Posted
2 minutes ago, copkillah said:

Mislim da je to previše truda u vezi sa pisanjem neke opksurne budale sa Tvitera :lol:

ovo isto kao kada ti stavis neki tvit budale sa tvittera koji u tom slucaju navija za liverpool.

chelsea samo 276, malo kvalifikovanih izgleda, iako je prosek godina sastava nekih 22,3 godina :(

Posted

@Weenie Pooh

Au jbt, ne sme se taknuti u Liverpul i Klopa.
Podatak te pogodio zato što je tačan, pa nije sve stalo u 1 post…

Minute možeš, najlakše, sabrati preko fantazija, i da Garnačo i Meino su odigrali 90% tog vremena plus neka sića “ide” na Kamwbalu. 

Posted
4 minutes ago, John Coltrane said:

@Weenie Pooh

Au jbt, ne sme se taknuti u Liverpul i Klopa.

Podatak te pogodio zato što je tačan, pa nije sve stalo u 1 post…

Sme se, što se ne bi smelo, pričamo normalno, sve je za ljude.

Podatak me pogodio zato što je u pitanju efektan promašaj teme. 

Lik hteo da kontrira "Klopp Kids" narativ baziran na dvadesetogodišnjacima u finalu liga kupa, a uhvatio se za minute tinejdžera u PL.

Ne znam šta bi hteo, da se priča o Ten Hag Teens jer je lik uspeo sa čak dva klinca u postavi priđe na samo 22 boda od vrha tabele?

Arsenalov sastav, inače, ima prosečnu starost od 25 godina, treći su po mladosti (Burnley i Chelsea oko 24). LFC i MUFC su tek 9. i 10. na toj listi, proseci oko 27.

• +1 1
Posted
2 hours ago, 189- said:

ovo isto kao kada ti stavis neki tvit budale sa tvittera koji u tom slucaju navija za liverpool.

chelsea samo 276, malo kvalifikovanih izgleda, iako je prosek godina sastava nekih 22,3 godina :(

Ja ne kačim onakve gluposti, samo kvalitet :fantom:

• +1 1
Posted

Šta brat podrazumeva pod tinejdzeri? Tipa Garnaca koji ima 19 godina ili Mainoo-a pa je tu granica? Mnogo je to proizvoljno postavljeno. Jel Bradley tinejdzer? 20 godina, 9 nastupa za prvi tim. Nek je igrao svaku utakmicu po 20 minuta a igrao je više, eto toliko je ova statistika tačna. Plus je Doak odigrao jednu utakmicu, cini mi se oko 60 minuta. (I kvansa je napunio 21. godinu januara pa bi i on upao u "tinejdzere". Ako se gleda po Garnachu on vec koliko 2-3 sezone je redovan pa bi to bilo isto kao kad bi rekli da je Harvi Eliot tinejdžer u PL-u).

• +1 1
Posted
50 minutes ago, Weenie Pooh said:

Sme se, što se ne bi smelo, pričamo normalno, sve je za ljude.

Podatak me pogodio zato što je u pitanju efektan promašaj teme. 

Lik hteo da kontrira "Klopp Kids" narativ baziran na dvadesetogodišnjacima u finalu liga kupa, a uhvatio se za minute tinejdžera u PL.

Ne znam šta bi hteo, da se priča o Ten Hag Teens jer je lik uspeo sa čak dva klinca u postavi priđe na samo 22 boda od vrha tabele?

Još je jače jer mu igraju samo zato što nisu uspeli da uklope likove koji su plaćeni devetocifrene sume novca :lol:

Posted
45 minutes ago, Baldrick S. said:

Šta brat podrazumeva pod tinejdzeri? 

A teenager, or teen, is someone who is 13 to 19 years old :fantom:

• Hvala 1
Posted
30 minutes ago, copkillah said:

Još je jače jer mu igraju samo zato što nisu uspeli da uklope likove koji su plaćeni devetocifrene sume novca :lol:

Pa dobro, igrao je i nama mali McConnell zato što je Thiago pokojni. (I Bajčeta sa njim, izgleda.)

In other news, vratili se u trenažni proces Jota, Trent, čak i Alisson.

In other other news, Arsenalovi navijači imaju novu (?) pesmu

Spoiler

We won the league at Anfield
We won it at the Lane
Stamford Bridge, Old Trafford
No one can say the same :lol:
Mikel Arteta’s army
We’re Arsenal through and through
We’ll sing it in the North Bank
And in the Clock End too

Allez allez allez...

Bajernovi navijači mora da su se usrali od ovog teksta. Njihov klub nikad nije osvojio titulu pobedivši na ova četiri engleska stadiona.

• +1 1
Posted

Čim nas Vini ovoliko hejtuje znači da smo postali jako zajebani :fantom:

• +1 1
  • Wub 1
Posted (edited)
22 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Čim nas Vini ovoliko hejtuje znači da smo postali jako zajebani :fantom:

Više nesnosni, počeću da vas hejtujem tek kad ako vam španski Eddie Howe donese ili PL ili CL. 

Ja sam gotivio Arsenal od Wengerovog dolaska, a u tih ~30 godina bilo je mnogo zajebanijih timova od ovog. Igrali strašan fudbal i osvajali svašta dok je Liverpul kaskao za njima otprilike koliko današnja Aston Villa.

Ovo što vam kombinacija španskog Murinja i medijskog hajpa radi je tužno gledati. Šteta je, realno, jer sam se nadao da ću tokom rebuilda po Floparinom odlasku imati za koga da navijam u vrhu tabele. Ali stvarno ne mogu da zamislim da sa zanimanjem pratim ove njanjave pokušaje španskog šegrta da zbaci ćelavog katalonskog majstora sa trona.

Edited by Weenie Pooh
Posted
1 hour ago, Baldrick S. said:

Šta brat podrazumeva pod tinejdzeri? Tipa Garnaca koji ima 19 godina ili Mainoo-a pa je tu granica? Mnogo je to proizvoljno postavljeno. Jel Bradley tinejdzer? 20 godina, 9 nastupa za prvi tim. Nek je igrao svaku utakmicu po 20 minuta a igrao je više, eto toliko je ova statistika tačna. Plus je Doak odigrao jednu utakmicu, cini mi se oko 60 minuta. (I kvansa je napunio 21. godinu januara pa bi i on upao u "tinejdzere". Ako se gleda po Garnachu on vec koliko 2-3 sezone je redovan pa bi to bilo isto kao kad bi rekli da je Harvi Eliot tinejdžer u PL-u).

:hail:

Posted

Ako išta, ubedljivo smo najbolji u davanju šanse klincima.

Druga bi se pesma mogla pevati sledeće sezone, ali za početak se rešiti Ten Haga. I Bruna. Koliko god ume da zablista, nema sa njim šampionskog fudbala.

Posted
1 hour ago, John Coltrane said:

:hail:

Alejandro Garnacho - 1998 minuta/29 utakmica 23/24

Kobbie Mainoo - 1369 minuta/17 utakmica 23/24

Od ukupnih 3637 pomenutih minuta za Junajted Garnacho I Mainoo su odigrali 3367 minuta. Ostalih 300 minuta se podelilo na koliko igraca?  Zajebana je statistika i spektakularni naslovi. A u stvari je ceo članak krenuo sa transfermarktovog članka top30 u21 igrača sa najviše minuta u top5 liga (garnacho je 23 mesto, palmer 22, elanga 17, murillo 14, udogie 11, branthwaite 4, trafford 4, zabarnyi 1)

• Haha 1
Posted

Keep digging 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...