Jump to content
IGNORED

Premier League 2023-24

ArleKino
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Recommended Posts

Posted
13 hours ago, Weenie Pooh said:

Za 2022/23 znaš, doviđenja Darwin, dosta su Firmino i Jota. Pojurio bih umesto njega neke od veznjaka koje su doveli godinu dana kasnije.

Za 2023/24 jedini propust je nedovođenje boljeg zadnjeg veznog od Japanca. Meni se Endo sviđa ali nije on dovoljan sam, a Klopp se uzdao u Bajčetića koji nije odigrao ni minut.

Za budućnost?

Pročitao sam u rumorsima da Liverpul gađa Opendu i Barelu, vjerujem da bi u oba slučaja bio megapogodak.

Posted
14 hours ago, Weenie Pooh said:

Za 2022/23 znaš, doviđenja Darwin, dosta su Firmino i Jota. Pojurio bih umesto njega neke od veznjaka koje su doveli godinu dana kasnije.

Za 2023/24 jedini propust je nedovođenje boljeg zadnjeg veznog od Japanca. Meni se Endo sviđa ali nije on dovoljan sam, a Klopp se uzdao u Bajčetića koji nije odigrao ni minut.

I opet, sve to može da bude dovoljno za titulu. Liverpul bi i dalje bio u pol poziciji da inbredi™ nisu uradili šta su uradili, a možda čak i to ne bude presudno na kraju, što bi bilo posebno slatko.

• +1 1
Posted

Jedva čekam da vidim šta je Vini spremio za njega

• Vojvodo,serdare 1
Posted

Meni je poznat samo sa ovog dvomeča sa Arsenalom, odo da se informišem preko YT :fantom:

Posted
15 minutes ago, copkillah said:

Jedva čekam da vidim šta je Vini spremio za njega

Šta da spremim, nisam ni čuo za čoveka do pre mesec dana kad su krenuli da ga nabacuju kao plan B.

Znam samo da nije Xabi, ali šta se tu može :sad:

Znam i da Twitter analitičari insistiraju da će u LFC igrati sa trojicom pozadi, ali to su isto trubili i za Xabija, tako da...

Posted
13 minutes ago, warp said:

Meni je poznat samo sa ovog dvomeča sa Arsenalom, odo da se informišem preko YT :fantom:

Koji dvomeč, ovo što je Arsenal igrao sa Portom? :D 

Nije Seržo Komseisisao, to je neki drugi Portugalac.

Posted
1 minute ago, Weenie Pooh said:

Koji dvomeč, ovo što je Arsenal igrao sa Portom? :D 

Nije Seržo Komseisisao, to je neki drugi Portugalac.

Potejto, potato :fantom:

Igrali su prošle godine bili penali ?

Posted

Pffft, to je bila Liga Evrope, ko još gleda to nižerazredno... a ne, čekaj!

• Haha 3
Posted

Ne bih voleo samo da dovuče gomilu sunarodnika sa sobom, pa da se pretvorimo u neki Wolves za bogate :fantom: 

Posted

Još malo o Klopovoj deci™ 

IMG_2897.jpeg

• +1 1
Posted

A ko je tvrdio da Klopu ligu igraju tinejdžeri? "Decu" je forsirao samo u kupovima, i to uglavnom pred kraj kad zbog povreda nije mogao da bira.

Bradley ima 20 godina, Clark 20, Elliot 21, Quansah 21, Jones 23; niko od njih ne upada u tu tinejdžersku statistiku.

Danns, McConnel, i Koumas upadaju sa 18-19, ali oni jedva da su odigrali koji minut u ligi.

• +1 1
Posted (edited)

Evo pokušavam da ustanovim kako je MUFC skrpio 3589 minuta u ligi od tinejdžera i ne ide mi.

Jesu Garnacho i Mainoo igrali svaku po 90 minuta? Svaka čast momcima, ali...

Navijači koji pizde zbog medijskog hajpa oko Floparine dece valjda kapiraju da taj fenomen postoji samo zato što su ti klinci dobili finale kupa. Ne zato što drže prestižno šesto mesto u ligi između Aston Vile i Vest Hema.

Edited by Weenie Pooh
  • +1 1
Posted

Mislim da je to previše truda u vezi sa pisanjem neke opksurne budale sa Tvitera :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...