Jump to content
IGNORED

Premier League 2023-24

ArleKino
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Recommended Posts

Posted

izvucen bod protiv uvek neugodnog sheffielda. 

Posted

Sami pali, sami se ubili, jbg. Videćemo sada kako će da igraju kada više ne zavisi samo od njih.

• +1 1
Posted

Siti ima najlaksi raspored do kraja.

Posted

Petrovicu bas opala forma

Posted
40 minutes ago, Lancia said:

Siti ima najlaksi raspored do kraja.

Ne očekujem da oni kiksnu, ali ne zavisi od njih.

Posted

Bome Totenhem njima ne leži, nisu uspevali da ih dobiju ni dok je Kejn igrao. Mi smo dobili prošle sezone na Lejnu 2:0, ali ove sezone je to potpuno druga ekipa, koju uopšte nismo nadigrali na Emirejtsu. Nadam se da će Mikel skautirati onu tekmu kad im je Chelsea pravio malu decu u gostima. Liverpul će imati najlakši posao protiv Spursa, em igraju kući, em će pritisak javnosti i svih živih da se ispravi nepravda™ iz prve utakmice, biti velik.

• +1 1
Posted
12 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Bome Totenhem njima ne leži, nisu uspevali da ih dobiju ni dok je Kejn igrao. Mi smo dobili prošle sezone na Lejnu 2:0, ali ove sezone je to potpuno druga ekipa, koju uopšte nismo nadigrali na Emirejtsu. Nadam se da će Mikel skautirati onu tekmu kad im je Chelsea pravio malu decu u gostima. Liverpul će imati najlakši posao protiv Spursa, em igraju kući, em će pritisak javnosti i svih živih da se ispravi nepravda™ iz prve utakmice, biti velik.

Vrlo verovatno, s druge strane to može da stvori kontraefekat, kao npr što se desilo da se penal za Liverpul pred Kopom nije svirao nešto jako dugo u jednom periodu, baš iz straha sudija da će biti optuženi da su svirali samo zato što su podlegli pritisku tribine.

Iskreno, nadam se da si ti u pravu :D

• +1 1
Posted
On 6.4.2024. at 23:05, John Coltrane said:

Razvaliop sam se ali bih kao ubertiru za sutra pozvao @Pantelija jr da se vrati u loop

pojma nemam što si htio da kažeš, ali ok :thumbup:

glede današnje utakmice... a ne mogu. ne znam što bih pokušao da kažem, a da u roku od 2-3 riječi ne preraste u bujicu psovki. e da, i meni je izmjena Slobo Sly napolje, Džounzi™ unutra bila 1 ojači wtf momenat... od prvog poluvremena sam vidio samo posljednjih 5-6 min, čitao sam ovdje poslije da je Slobo nešto promašivao u najboljem Darvinovom maniru, ali ono što sam ja vidio djelovalo mi je da, uz Mekalistera, jedini igra nešto... napaćeni Džounzi jeste taman ušao u neku formu i počeo da liči na pravog fudbalera prije nego što se povrijedio, ali jbg, povreda ga je vrnula na stara (loša) podešavanja, i očekivati od njega da u onakvom trenutku onakve utakmice uđe i promijeni nešto je... odvaljeno od realnosti, najblaže rečeno. 

Darvin... opet, ne znam što reći. mene počinje da bude strah za tog dečka, da ne završi na nekoj psihijatriji... ono što je on, crni čoek, u stanju da promaši, šanse nema da ne ostavlja neke trajne posljedice na njegovu mlađahnu psihu koja se još uvijek razvija...

što se tiče našeg današnjeg protivnika, koliko god ih inače nevolio (da se pravim fin s ovom teškom artiljerijom eufemizma), nekako su mi ostali potpuno van emotivne slike današnje utakmice... cijelo vrijeme sam imao utisak da igramo sami protiv sebe, i eto, jbg, uspjeli smo da otkinemo sebi dva boda... :frust:

• +1 2
Posted
14 hours ago, pantelia said:

Petrovicu bas opala forma

Dečko ne zna da li da istrči, baš komične reakcije, djeluje kao potpun amater.

Posted

Kukate na Darwina za promašaje, ali da je on opalio u stativu sa metar razdaljine kao Kris Vud za Šumare juče, bacali bi se kroz prozore.

• +1 2
Posted
6 minutes ago, dragance said:

Kukate na Darwina za promašaje, ali da je on opalio u stativu sa metar razdaljine kao Kris Vud za Šumare juče, bacali bi se kroz prozore.

Wood je koštao 15 miliona, a ne 75+25 miliona.

Wood je jedan zabo pre nego što je opalio u stativu sa metar razdaljine.

Wood je Championship kadar sa tek povremenim izletima u prvu ili treću ligu, a ne navodna zvezda ranga Haalanda i starter za navodnog pretendenta za titulu.

Posted

Wood je drvo, a Darwin je...oh wait

Posted

mučenici

Posted

Ima očiju koje će ovde videti nekakav prekršaj u to ne sumnjam, ali sramota sve u svemu.

Posted

Svaki faul koji bi usporili na recimo 0,05% izgleda benigno i kao nefaul. Faulovi se gledaju prvo u normalnoj brzini, pa onda sve ostalo. Svako ko je šutnuo loptu 1 u životu zna da je ovo jedan od najčistijih penala ove sezone. VAR čak nije ni proveravao. Bisaka reč nije rekao. Koltrejn instant priznao da je penal. Aman zaman :D

Al tačno sam znao kad sam video usporeni snimak da će se ovo dešavati.

• +1 4
  • Hvala 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...