Jump to content
IGNORED

Premier League 2023-24

ArleKino
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Weenie Pooh said:

Porediš kmečanje "nije penal" od strane braniča (ekstremno česta pojava) sa priznanjem "nije penal" od strane napadača (ekstremno retka pojava), babe žabe itd. 

Učestalost tih reakcija ide ovako nekako, in descending order:

1) Branič kmeči "nije penal"

2) Napadač kmeči "jeste penal"

3) Branič priznaje "jeste penal"

4) Napadač priznaje "nije penal"

Sudije opciju #1 ne uvaže ama baš nikad, opcije #2 i #3 samo kad se slažu sa njihovom postojećom odlukom, a tebi omiljena opcija #4 postoji u zanemarljivo malom broju slučajeva.

Sudija koji bi se generalno rukovodio reakcijama igrača bio bi jako loš sudija, jer igrači neuporedivo češće lažu nego što priznaju istinu.

Ne poredim ja ništa, samo sam odgovorio na tvoje, parafraziram 'igračevo nije da sudi već da igra'. I slažem se s tim stavom sudija da ako igrač govorom tela priznaje da je napravio loš potez za svoj tim, uvažava to. Ipak igrači igraju i znaju najbolje kad je faul, čak bolje i od sudija.

Posted
26 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

I slažem se s tim stavom sudija da ako igrač govorom tela priznaje da je napravio loš potez za svoj tim, uvažava to. Ipak igrači igraju i znaju najbolje kad je faul, čak bolje i od sudija.

Ponavljam, to je poguban stav, dereliction of duty. Sudije su obavezne da sude po onome što se dešava u toku igre, a govor tela ili naknadne izjave igrača u to ne spadaju.

Igrači možda znaju a možda ne znaju kad je faul, ali svi znamo koliko besramno lažu i navlače na svoju stranu. Prihvatati to okruživanje™ kao default i kažnjavati tim koji to ne radi bio bi katastrofalan trend.

Posted

Kisa golova u Premier ligi, multi prenos ne stigne da ih navata :fantom:

Posted

Nestvarno je na šta liči WH sa ovakvim igracima:isuse:

Posted (edited)
17 minutes ago, Bogotac said:

Nestvarno je na šta liči WH sa ovakvim igracima:isuse:

PPP tvrdi da je to nebitno. Bitan je onaj Miki Maus trofej i to što se ne bore za opstanak.

Edit: Doduše jebe nas i sudstvo najstrašnije, tokom cele sezone.

Edited by Jean-Luc Picard
Posted

Ne znam šta će mi pre ogaditi Arsenal, da li fanbase koji se 90% sastoji od nabrijanih četrnaestogodišnjaka, ili Arteta koji ih je definitivno uslovio da se ovako ponižavaju.

• +1 2
Posted

Odvratan tim.

• +1 1
  • Haha 1
  • Hvala 1
Posted

Mindaugas mode on:.

Patite :fantom:

Mindaugas mode off

• +1 1
Posted

Nečuveno, igrač pokušao da iznudi crveni preteranom reakcijom. Mora da ih menadžer uči tome jer to je nešto novo u svetu fudbala

Posted
1 hour ago, Mindaugas Žukauskas said:

Nečuveno, igrač pokušao da iznudi crveni preteranom reakcijom. Mora da ih menadžer uči tome jer to je nešto novo u svetu fudbala

good one.

Posted

Razvaliop sam se ali bih kao ubertiru za sutra pozvao @Pantelija jr da se vrati u loop

Posted (edited)
1 hour ago, Mindaugas Žukauskas said:

To je samo poslednji primer u dugom nizu bedastoća koji Artetini igrači bez ikakve realne potrebe izvode. 

Pričalo se o tome i ranije, ali meni je privuklo pažnju na gostovanju raspalom LFC prošle sezone, kad su posle svakog protivničkog napada koji makar prismrdi šesnaestercu besramno glumili povrede, grčeve, ili emotivnu rastrojenost zbog krize na Bliskom istoku. Bukvalno svaki put bi ili Ramsdale ili neko od igrača u polju tražio lekarsku pomoć, u jasnoj nameri da se spreči građenje ikakvog mučenog momentuma™, da se maksimalno umrtvi utakmica. Ne ni pred kraj, nego rano u prvom poluvremenu.

(Čista kosmička pravda je što je taj Mikelball rezultovao samo osvojenim bodom (posle vođstva od dva razlike) i tako ukanalio njihove šanse da uzmu titulu.)

Ove sezone smo imali pokušaj odbrane Sake od faulova, posle onaj svečani pomen produženju ugovora Bena Vajta, i još nekoliko sitnica. Njanjavo je to, braćo i drugovi, ne postaje se od tog brodžerisanja šampion.

Edited by Weenie Pooh
  • +1 2
Posted

Ajmo da čujemo jedan vox populi... Jel trebalo da stoji gol Wolvesa za izjednačenje juče ili je ispravno poništen. 

Posted

zavisi protiv koga je bio ponisten.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...