Jump to content
IGNORED

Premier League 2023-24

ArleKino
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Recommended Posts

Posted

Oba penala su bila prilično mekana, VAR se sabotira pristupom implementiranim ove sezone (sudiju zovemo da pogleda samo kad smo 100% sigurni da je pogrešio). 

Sudiju ne bi trebalo pozivati uopšte ako je 100% greška bila u pitanju, samo mu javiš da je zajebao i vozi dalje. Tako bi bilo moguće pozvati ga da priđe ekranu kad su stvari sumnjive, ne bi mu prolazilo kroz glavu "uf, mora da sam se baš izblamirao, moraću da menjam odluku". 

Posted

Dalotova reakcija je priličan giveaway da je penal čist kao suza. Ponekad ni sve kamere ne mogu da snime iz ugla koji je najpogodniji, ali igrač zna

• +1 1
Posted
1 hour ago, Mindaugas Žukauskas said:

Dalotova reakcija je priličan giveaway da je penal čist kao suza. Ponekad ni sve kamere ne mogu da snime iz ugla koji je najpogodniji, ali igrač zna

Igrač zna da se zajebao što je uopšte uletao, da li je i koliko zakačio protivnika nije na njemu da zna.

Taj tvoj rezon primenjuju i sudije, a poguban je jer kažnjava igrače koji ne kmeče, ne kukaju, ne okružuju, itd.

Posted
6 minutes ago, Weenie Pooh said:

nije na njemu da zna.

Apsolutno jeste, jer je bilo slučajeva da sudije ponište penal nakon što napadač prizna da nije bio penal, tako da je mišljenje igrača itekako bitno.

Posted

Kakvo sudjenje City ima stvarno treba im dati pehar u avgustu da se ne mlatimo 9 meseci bez veze. Sudijama koji svirnu penal protiv MC odma umre majka priča se…

Posted

Nije to penal, Eze je pao čim je osetio ruke na sebi. Treba da se desi bar neko duže/jače držanje/povlačenje

Posted
38 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Apsolutno jeste, jer je bilo slučajeva da sudije ponište penal nakon što napadač prizna da nije bio penal, tako da je mišljenje igrača itekako bitno.

"Bilo je slučajeva" :lol: Koliko, dva ili tri od dve-tri hiljade penala dosuđenih od kako je Premijer liga osnovana?

Posted (edited)
18 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Nije to penal, Eze je pao čim je osetio ruke na sebi. Treba da se desi bar neko duže/jače držanje/povlačenje

Centarsut je isao pravo na njega i Josko ga je odneo s ledja, ne znam sta treba da upuca nekoga da bi bio penal. Da je tako neko naleteo na Halanda sta mislis da bi bila odluka?

Edited by ducca
Posted

O ovome pričate? Ne znam, meni deluje meko.

Posted
3 minutes ago, ducca said:

Centarsut je isao pravo na njega i Josko ga je odneo s ledja, ne znam sta treba da upuca nekoga da bi bio penal. Da je tako neko naleteo na Halanda sta mislis da bi bila odluka?

Nije ga odneo. Da bi se srušio igrač Ezeove konstitucije i snage, potrebno je daleko više od onog kontakta. Pričamo o pro sportistima koji izdržavaju sumanute testove snage.

Pričao sam o tome već ranije. Napadači su iovako povlašćeni u fudbalu, superiorniji talentom i brzinom. Odbrambeni čuva hektare prostora i još ne sme da spusti ruke na svog protivnika. Zajebi to

Posted

Eze je trebalo samo da cimne u stranu, da pokuša da se oslobodi. Verovatno ne bi uspeo ali bi možda dobio penal. Ovako stojeći u mestu ne zaslužuje ništa.

Posted
8 minutes ago, Weenie Pooh said:

"Bilo je slučajeva" :lol: Koliko, dva ili tri od dve-tri hiljade penala dosuđenih od kako je Premijer liga osnovana?

Koliko god da je bilo slučajeva, a bilo ih je malo zbog prirode modernog sporta i manjka fer pleja, svaki put je reč igrača uvažena. Tako da je procenat 100%. Što u engleskoj ligi, što vani

Posted
6 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Nije ga odneo. Da bi se srušio igrač Ezeove konstitucije i snage, potrebno je daleko više od onog kontakta. Pričamo o pro sportistima koji izdržavaju sumanute testove snage.

Pričao sam o tome već ranije. Napadači su iovako povlašćeni u fudbalu, superiorniji talentom i brzinom. Odbrambeni čuva hektare prostora i još ne sme da spusti ruke na svog protivnika. Zajebi to

Je l Dalotov kontakt za penal u četvrtak bio izraženiji od ovoga na Ezeu? 

Posted
4 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Koliko god da je bilo slučajeva, a bilo ih je malo zbog prirode modernog sporta i manjka fer pleja, svaki put je reč igrača uvažena. Tako da je procenat 100%. Što u engleskoj ligi, što vani

Porediš kmečanje "nije penal" od strane braniča (ekstremno česta pojava) sa priznanjem "nije penal" od strane napadača (ekstremno retka pojava), babe žabe itd. 

Učestalost tih reakcija ide ovako nekako, in descending order:

1) Branič kmeči "nije penal"

2) Napadač kmeči "jeste penal"

3) Branič priznaje "jeste penal"

4) Napadač priznaje "nije penal"

Sudije opciju #1 ne uvaže ama baš nikad, opcije #2 i #3 samo kad se slažu sa njihovom postojećom odlukom, a tebi omiljena opcija #4 postoji u zanemarljivo malom broju slučajeva.

Sudija koji bi se generalno rukovodio reakcijama igrača bio bi jako loš sudija, jer igrači neuporedivo češće lažu nego što priznaju istinu.

Posted
Just now, ducca said:

Je l Dalotov kontakt za penal u četvrtak bio izraženiji od ovoga na Ezeu? 

Babe i žabe, imo. Tamo je Madueke imao loptu i sprintao prema golu, ovde imamo statičnu poziciju i to bez lopte. Ne tretira se to isto. Rekao sam već da nisam najbolje video kontakt Daloa, ali mi je njegova reakcija nedvosmisleno potvrdila da je faul/penal. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...