Jump to content
IGNORED

Premier League 2023-24

ArleKino
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Recommended Posts

Posted

Jel bilo nekad da Junajted zavrsi prvenstvo sa negativnom gol razlikom?¿

• +1 1
Posted

sekta se oprašta od lige šampiona a meni jako poražavajuće za pl da je ovakav fudbal nekako još uvek šesti na tabeli

Posted
58 minutes ago, copkillah said:

kacsi prešo kod nji??

Gledao sam neki film o Fergiju.

• Haha 2
Posted
2 minutes ago, Milošica said:

Gledao sam neki film o Fergiju.

Cuj neki...

Posted
10 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

Junajted bilda konfidens pred vikend. Neloše

9 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

Junajted više ne vredi ni komentarisati.

A mogao si lepo da izedituješ gornji post u, "Junajted će posle poraza ekstra naloženo ući u sledeći vikend, neloše."

Pevaćeš ETH-u kad vas dovuče nazad na prvo mesto kicking & screaming.

• Wub 1
Posted

jel moguce da je junajted ovo izzgubio?

pa ovaj dalo upropasti sve.

kako ovo po 8 minuta produzetak?

zar nije 3 minuta dozvoljeno.

a i sumnjiv je bio penal za 3:3.

Posted
Just now, bradilko said:

jel moguce da je junajted ovo izzgubio?

pa ovaj dalo upropasti sve.

kako ovo po 8 minuta produzetak?

zar nije 3 minuta dozvoljeno.

a i sumnjiv je bio penal za 3:3.

Jel i ti brate navijaš za Junajted?

• +1 1
  • Haha 2
Posted

U poslednja dva meca Junajted imao pobjede u 98. min, zavrsili sa bodom. Hvala kolezi Panticu, to bi bilo dovoljno.

Posted
11 minutes ago, kipo said:

U poslednja dva meca Junajted imao pobjede u 98. min, zavrsili sa bodom. Hvala kolezi Panticu, to bi bilo dovoljno.

Pa šta hoćeš, u FA kupu su imali poraz u 106. minutu, završili sa pobedom. 

Taj hazardersko-holandeski fubdal nekad prođe a nekad ne prođe, treba uživati u iskustvu kao takvom :sleep:

Posted
54 minutes ago, Weenie Pooh said:

Taj hazardersko-holandeski fubdal nekad prođe a nekad ne prođe, treba uživati u iskustvu kao takvom :sleep:

pa uglavnom i uživamo :fantom:

• +1 1
  • Haha 1
Posted (edited)
2 hours ago, Milošica said:

Jel i ti brate navijaš za Junajted?

jebaga ti, navijam. za romu u italiji.

a za ove u engleskoj. ja to malo ko je igrao sa partizanom pa i zbog toga. 

roma mi se uvek dopadala jer je igrala, po meni a ja sam laik, nekakav napadacki fudbal u italiji. uvek su mi bili autsajderi u odnosu na juve i milaneze.

ona titula sa batistutom i naravno totijem mi je ono uspeh level detroit pistonsi 80-ih. kad su razdvojili lejkerse i seltikse a nisu dali bulsima da se razmasu.

nor, draza mi je titula sa celavim nego sve sa tumbakovicem.

kakva je to bila ispala na oci zvalavog hahahaha

kao ono finale kupa kad sam se otrovao tamo kod vatrogasne u zemunu po onom kijametu kad je vasiljevic opalio sa 30 metara a pre toga je dzaja legendarni izjavio na poluvremenu kako ide u rupu da saceka decu. video covek sve pa.. hahahaha

i jos nesto. ne prarim mnogo fudbal. stvarno mi je bilo iznaenadjenje kad sam video da mozes da promenis pola tima, produzis utakmicu ko zna koliko minuta.

gubi se tu smisao, gubi se drama koju nosi fudbal. 

Edited by bradilko
  • +1 1
  • Wub 1
Posted

neverovatno da smo prvi put pobedili united posle sedam godina. kakav porazavajuci podatak.

mi bez palmera gusta i doneke gallaghera bi bili u borbi za opstanak sa evertonom i bournmouthom.

Posted

@bradilko

Meni je diskutabilniji bio prvi penal i vertikalni pad Kukurelje. Vraćali su nekoliko puta iz par uglova ali kontakt je bio minimalan, treba ti mikroskop za isti. 
Sudija je dozvolio da se isfrustrirani igrači Čelskija, pri rezultatu od 3:2 za UTD, ponašaju prilično nesportski - unose u lice (Enzo Fernandez), zaleću se sa ledja i guraju sa obe ruke (Galager), bespotrebno startuju preoštro (Palmer),… ja razumem i žar borbe i tu neku napaljenost na domaćem terenu, ali to se sve lako rešava kartonima. Niko ništa.

UTD je ostao bez Varana u 46min, kog je zamenio Evans, a Evansa je zamenio Kamvbala u 66min. Dakle mi za 20min promenimo 3 štopera!! Šta se tu dobroga može očekivati osim još jednog penala ili odbitka od MekTominija posle Palmerovog šuta koji bi išao u Onanu?!

Sezona za zaborav

• +1 1
  • Hvala 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...