Jump to content
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Featured Replies

Izgleda da je Liverpul blizu toga da vrati Majkla Edvardsa u klub :hail:

• Replies 7.2k
  • Views 258.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bilo čupavo, ali napolju sam. 😘

• Jean-Luc Picard
    Jean-Luc Picard

Ovo ovako više ne ide. Manji klubovi se moraju nekako zaštititi od bezobrazluka velikih. Paqeta navodno neće da igra protiv Bornmuta jer je ljut što smo odbili početnu ponudu Sitija. Ne može ovako. Ve

• Neka bude za Arlea 

Posted Images

E to se traži, mislim da je trenutno klubu najpotrebniji novi stadion sa hotelom od pet zvezdica :hail: 

Dokle više da se zlopate na onoj rupčagi kapaciteta skromnih 74,000? Čak je i bez interaktivnog muzeja!

7 hours ago, Weenie Pooh said:

E to se traži, mislim da je trenutno klubu najpotrebniji novi stadion sa hotelom od pet zvezdica :hail: 

Dokle više da se zlopate na onoj rupčagi kapaciteta skromnih 74,000? Čak je i bez interaktivnog muzeja!

Raspada se OT. Moze se raditi na stadionu ili pustiti da propada. Biznismen racuna i na iskoristivost ulaganja. Za nas koje zanima samo fudbalski dio price, ulaganje u stadion i kadrovske promjene u upravi znace da ce sledece ljeto biti par dobrih kupovina a zatim ce se klub duuuugo oslanjati na skauting i akademiju.

Geri Nevil u komisiji za renoviranje, kolko je kuko na SKY da je OT postao vremenom pregažena ruina, toliko je iskukao mesto u timu.

Nek mu daju najveću četku!

Ološ sa Arene opet preuzeo zvuk na PLTV 🤢

Kakav “upijač” Mikolenka u 16 :laugh:

Just now, John Coltrane said:

Kakav “upijač” Mikolenka u 16 :laugh:

Docekivao se, cisto

Just now, kipo said:

cisto

Ovo vec nije

2 minutes ago, kipo said:

Docekivao se, cisto

Gde se dočekivao, sam pao ? Čovek legao na loptu ispred Bruna.

Al ih navlači Garnaćo ko male majmune

2 minutes ago, John Coltrane said:

Gde se dočekivao, sam pao ? Čovek legao na loptu ispred Bruna.

Pošto je poznato da ako igrač sam padne nema pravo da se dočeka na ruke, nego aterira na grudni koš :D

Izvinjavam se na off-u, ko prenosi Premier ligu, Ligu Sampiona i La Ligu, SBB ili Telekom?¿

Nosi je kući Vitali, idi u pičku materinu :kecman:

1 minute ago, Lancia said:

Izvinjavam se na off-u, ko prenosi Premier ligu, Ligu Sampiona i La Ligu, SBB ili Telekom?¿

Telecom

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout