Jump to content
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Featured Replies

Kontam da ce biti i navijaca ManU koji ce navijati za City... :fantom:

• Replies 7.2k
  • Views 263.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bilo čupavo, ali napolju sam. 😘

• Jean-Luc Picard
    Jean-Luc Picard

Ovo ovako više ne ide. Manji klubovi se moraju nekako zaštititi od bezobrazluka velikih. Paqeta navodno neće da igra protiv Bornmuta jer je ljut što smo odbili početnu ponudu Sitija. Ne može ovako. Ve

• Neka bude za Arlea 

Posted Images

9 minutes ago, Lancia said:

Sa Darwinom mnooogo opasniji Liverpul. Forest imao neke sanse ali se onaj iz Junajteda odlucio da igra za vas :D

Dobar je Darwin... Ima on svoje bisere, ali i mi malo previše kenjamo, sa jedne strane, sa druge i on neku put bude baš loš, ali, generalno, Liverpool deluje dosta opasnije sa njim i ima se utisak nekog dešavanja ispred gola kad je u igri...

1 minute ago, radisa said:

To su oni praaavi navijaci Junajteda, koji ne podnose Liverpul, imam ja u selu jednog Kierana iz Velsa. Na kraju se ozenio Koreankom, koja je vatrena  puldjanka, umiremo od smeha svaki put, kad gledamo utakmicu s njima.

1 hour ago, radisa said:

Ne bi im bio prvi put, štaviše.

BTW da se zna ko je oduvek bio #teamDarwin :fantom:

1 hour ago, radisa said:

Dobar je Darwin... Ima on svoje bisere, ali i mi malo previše kenjamo, sa jedne strane, sa druge i on neku put bude baš loš, ali, generalno, Liverpool deluje dosta opasnije sa njim i ima se utisak nekog dešavanja ispred gola kad je u igri...

Dobar je iz jednog, maksimalno dva kontakta sa loptom. Čim odigra više od toga, mozak počinje da mu se uključuje i onda piši propalo.

Danas je realno nedostajao u prvom poluvremenu, fino su igrali u polju ali kad bi se najzad nabila lopta u peterac tamo nema nikoga da podmetne glavu.

Kad su ušli on i Endo, igra je već bila mnogo rastrzanija i Forest je više pretio iz kontre. (Taiwo zver, razgrće po dvojicu dok VVD stoji po strani i čeka da preseče pas.) Gol iz poslednjeg napada čista sreća, ali zaslužili su.

Protiv građana će trebati mnogo više sreće, imam utisak da su baš nabrijani za ovo gostovanje i spremaju se da iskoriste sve nedostatke. Od Salahudinovog stanja mnogo zavisi, neće se tući City sa C timom kao Chelsea ili Brentford.

7 hours ago, radisa said:

Pa nece, realno. Ne mogu zamisliti distpojiu u kojoj se to desava..

7 hours ago, Lancia said:

To su oni praaavi navijaci Junajteda, koji ne podnose Liverpul, imam ja u selu jednog Kierana iz Velsa. Na kraju se ozenio Koreankom, koja je vatrena  puldjanka, umiremo od smeha svaki put, kad gledamo utakmicu s njima.

Kiren je faca ako nista zbog Korejanke, oprosticete mi ti i Korejanka. Osim toga, jbt budi musko :fantom:

Kad korejanka nije tu.

Edited by kipo

Meni je potpuno bzvz da se neko od naših™ uzda u ETH da otkine koji bod Pepu kad već u sledećem kolu City gostuje na Anfieldu. 

Title decider kod kuće početkom marta dok Arsenal vreba iz prikrajka, ne može se mnogo više poželeti :jerry:

Inače malo kontroverze sa današnje utakmice - Lančini su ispizdeli zbog sudijske greške koja je prethodila Darvinovom golu u nadoknadi. Dok je Forest bio u napadu, Tierney je prekinuo utakmicu zbog povrede glave u šesnaestercu, ali je posle loptu dodelio golmanu umesto da odradi sudijsko podbacivanje™ i vrati loptu domaćima. 

Doduše to se desilo čitava dva minuta pre postignutog gola - Liverpul je prešao u fazu napada, izveo aut, izveo korner, presekao kontru, i na kraju zabio gol. 

Čudo nisu tražili da se gol poništi zbog nepravilno izvedenog auta u 53. minutu.

Ovo je Konateova povreda glave zbog koje je sudija prekinuo utakmicu. Nije suđen faul. 

image.png.59d25518c4c2f5ccb5f467e85af06b50.png

8 hours ago, kipo said:

Pa nece, realno. Ne mogu zamisliti distpojiu u kojoj se to desava..

Već se dešavalo ranije, jasno ti je da vas ima raznih :D

Foden+Haland imaju više golova nego cela prva postava Junajteda :ph34r:

Ako ovde izbegnu ružno karanje, alal vera

Kakvo karanje, Mektomini resava Pepovu masinu :fantom:

Au golčine :ziga:

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout