Jump to content
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Featured Replies

Hajde da vidimo kako će Lindelof čuvati Ogbenea

• Replies 7.2k
  • Views 261.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bilo čupavo, ali napolju sam. 😘

• Jean-Luc Picard
    Jean-Luc Picard

Ovo ovako više ne ide. Manji klubovi se moraju nekako zaštititi od bezobrazluka velikih. Paqeta navodno neće da igra protiv Bornmuta jer je ljut što smo odbili početnu ponudu Sitija. Ne može ovako. Ve

• Neka bude za Arlea 

Posted Images

Kako ih je kvalitetno sabio u 16 jedinstvo prvih 10 minuta. Sta se desilo toga mozda moze neka epizoda "Zone sumraka" da odgovori.

On 18. 2. 2024. at 17:16, Mindaugas Žukauskas said:

Kazemiro na jedan faul od crvenog kartona je beskoristan za Junajted. Moraće Hag da ga menja na poluvremenu

Screenshot_20240218-183700.png.3bcb74ae651ee9a77dac8baca72dae40.png

Hag zna fudbala

Hm, posle gledanja ove utakmice(Lut-ManU), Darwin ne izgleda više nenadmašno glup...

Bruno i Garnaćo su ga ozbiljno pristigli...

Edited by radisa

Porodismo.

Vrh tekma,kapiten skandalozno igra a i ponaša se kao zadnja dzukela

Ludačka atmosfera, puno kao šibica. 3 mrtva zicera smo fulali u drugom, šteta što se ovoliko energije troši uzalud, moglo se to kud i kako lakše privesti kraju. 

On 18. 2. 2024. at 18:30, John Coltrane said:

Ludačka atmosfera, puno kao šibica. 3 mrtva zicera smo fulali u drugom, šteta što se ovoliko energije troši uzalud, moglo se to kud i kako lakše privesti kraju. 

Najiskrenije sam mislio da će Jedinstvo da uvali barem 5 komada do poluvremena. Ali Luton zajeban kao kratko ćebe. Ne znam, dali ate dva gola i umesto da ih se odvali ETH zatego bunker. Ludilo od tekme.

On 18. 2. 2024. at 19:29, Baldrick S. said:

Najiskrenije sam mislio da će Jedinstvo da uvali barem 5 komada do poluvremena. Ali Luton zajeban kao kratko ćebe. Ne znam, dali ate dva gola i umesto da ih se odvali ETH zatego bunker. Ludilo od tekme.

Pa kad ovi napadaju k’o osice.

Arsenal je dao u dubokoj nadoknadi, Live je odigrao X, Njuka i Brajton nalupani…. ETH je već imao neslavno završene mečeve u kojima je rano vodio 2:0.

Hodžson se povukao sa mesta trenera Palasa.

Glasner, ex Volfsburg i Ajntraht novi trener CP. Prošle sezone je igrao finale Pokala™ u kom je izgubio od RBL, a pre dve sezone je uzeo Kup UEFA na penale protiv Rendžersa, koji je u polutki izbacio upravo RBL.

Siti uzasan

On 20. 2. 2024. at 19:59, Bogotac said:

Siti uzasan

Gledam Atletiko, daj još neku lepo vest, ako naleti :fantom:

Pep smara i gledaoce i protivnicku ekipu jedno 70 minuta a onda kad se svi smore daju golove. Ja drugo objasnjenje nemam.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout