Jump to content
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Featured Replies

Just now, radisa said:

Jebo ih u statistiku, kako može da Arsenal ima smao 1 šut u okvir, kad je kod gola Alison odbranio, inicijalni napad?

Možda je išla van okvira. Kai je to :fantom:

• Replies 7.2k
  • Views 258.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bilo čupavo, ali napolju sam. 😘

• Jean-Luc Picard
    Jean-Luc Picard

Ovo ovako više ne ide. Manji klubovi se moraju nekako zaštititi od bezobrazluka velikih. Paqeta navodno neće da igra protiv Bornmuta jer je ljut što smo odbili početnu ponudu Sitija. Ne može ovako. Ve

• Neka bude za Arlea 

Posted Images

Meni je sve ovo depresivno, kao igraju, trce, Klop ih bodri, a zna se da odlazi sta god da bude, pobedili, izgubili, osvojili ne osvojili... Zakonom treba zabraniti trenerima da unapred najavljuju odlazak, ili dajes otkaz i ides momentalno, ili cuti eventualno se dogovaraj sa upravom privatno kako hoces i pravi dogovor kakav hoces, pusti nas obicne smrtnike da gledamo i uzivamo u fudbalu

Edited by JohnnyD

Nisam očekivao ovakvu viktoriju ispred Alisonovog gola.

Mnogo bolji Arsenal...

Kajem se možda što ću ovo reći, ali daj Darwina, možda ga i usere nešto da galvom nabode...

:covid19:

E evo, bukvalno ni izčega...

I Arsenal izgleda igra za Liverpool... @Lancia

Edit:Autogol rukom... :isuse:

Edited by radisa

I ponovo se ne svira penal za Liverpul kad igrač Arsenala igra rukom u kaznenom :fantom:

4 minutes ago, radisa said:

Mnogo bolji Arsenal...

Kajem se možda što ću ovo reći, ali daj Darwina, možda ga i usere nešto da galvom nabode...

No Darwin no party 😋

Rajs, Žorginjo i norveški Ozil uništavaju ono što je večeras izašlo kao srednji red Liverpula, hteo da napišem da se šutamo u dupe što je 1:0 samo i onda ova bizarnost :fantom:

I ja sam to pomislio, ovi navikli rukom, ali srecom je gurnu u gol. 

Nije los L. malo Martineli pravi problema, svi su napaljeni max. arsenalovci. 

Polako, moze se pobediti ovde. 

TAA i Argentinac bolje da ne igraju...Vidim da klinja na desnom beku nije u protokulu da uđe, ali bar lažnog škota da vadi, ničemu ne služi...

Edited by radisa

Ostavio lažnog škota... :( Bar je TAA napolju...

Bolji je Škottm u drugom kada se Jones spustio pored njega na zadnjeg veznog...

Ako je neki igrac definicija izraza da je propo ko muda kroz pocepane gace, to je Haverc

I za daleko manje kontakte se svirao penal. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout