Jump to content
IGNORED

Premier League 2023-24

ArleKino
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Recommended Posts

Posted

Jače je što je Vini bezgrešan, ja sam nebitan lik ovde

• Haha 5
Posted

- Salah isto ide

- Xabi 100%

Posted

Ali je, ruku na srce, tu tvrdnju zasnovao na pretpostavci da su odnosi u klubu loši, da ne kažem da je izgubio svlačionicu blabla.

Posted
Just now, Guuundogan said:

- Salah isto ide

- Xabi 100%

Da se nije ovo desilo sa Klopom, Salah bi 99,5% ostao, ovako, postoji šansa da će pomisliti da je možda trenutak da ode.

• +1 1
Posted

Svakako mu je trenutak da ode, nego da ga teraju posle ako forma krene nadole. Još ako zabode masan ugovor u SA, taman da se tamo nastani.

Posted
3 minutes ago, copkillah said:

Ali je, ruku na srce, tu tvrdnju zasnovao na pretpostavci da su odnosi u klubu loši, da ne kažem da je izgubio svlačionicu blabla.

U konačnici je u pravu Vini, to je jedino bitno :fantom:

• +1 3
  • Hvala 1
Posted
8 minutes ago, dragance said:

Svakako mu je trenutak da ode, nego da ga teraju posle ako forma krene nadole. Još ako zabode masan ugovor u SA, taman da se tamo nastani.

ne deluje mi lik koji bi trcao za saudoarapskim novcima.

ali, nikad se ne zna, evo mancini navodno uzima 40m godisnje da bude selektor.

Posted
7 minutes ago, dragance said:

Pitanje je šta će da bude sa SA ligom, vidiš da se raspadaju posle jedne polusezone.

Posted
1 minute ago, copkillah said:

Pitanje je šta će da bude sa SA ligom, vidiš da se raspadaju posle jedne polusezone.

Baš ga briga. On tamo kulturno može lepo da se skrasi, a para će biti za njega.

Posted

Kad Klopara preuzme Bajern, joj :fantom:

Posted
2 minutes ago, Midgeta said:

Mislim da ima veće šanse da preuzme Man U.

Posted
4 minutes ago, Midgeta said:

2 minutes ago, dragance said:

Mislim da ima veće šanse da preuzme Man U.

A u realnosti, odmaraće se bar godinu dana i posle toga verovatno Nemačka, ako bude dostupna. U stvari, Nagelsman ima ugovor do kraja Eura, ali to bi bilo prerano za Kloparu.

• +1 2
Posted

Kakav debilan tajming za objavu vesti, očigledno se popičkao sa nekim u klubu. Svakako će mi nedostajati njegove presice. 

• +1 1
  • -1 2
Posted
4 minutes ago, John Coltrane said:

Kakav debilan tajming za objavu vesti, očigledno se popičkao sa nekim u klubu. Svakako će mi nedostajati njegove presice. 

U klubu se znalo od novembra, vidi se da igrači dodatno grizu za njega, a momenat je pravi da se podignu navijači kad se ulazi u zalet za kraj sezone.

Ali ok, teorije zavere su bolje :thumbup:

• +1 2
Posted (edited)

Vratio ovo obračanje od početk što ide live  izmedju ostalog pun mu je qr presica™ :laugh:

i onda red demagogije “mogli smo osvojiti koji trofej više, ali zato imamo dve nove tribine i novi trening centar” 

“i da nemam za ‘leba nikada neću trenirati neli drugi ENG klub”

Edited by John Coltrane
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...