Jump to content
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Featured Replies

Kakva dijabola Gibs Vajt - još ga njegovi smiruju i odvlače. Onako krvinčki na Evansa posle već sviranog faula na MekTomineju.

• Replies 7.2k
  • Views 258k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bilo čupavo, ali napolju sam. 😘

• Jean-Luc Picard
    Jean-Luc Picard

Ovo ovako više ne ide. Manji klubovi se moraju nekako zaštititi od bezobrazluka velikih. Paqeta navodno neće da igra protiv Bornmuta jer je ljut što smo odbili početnu ponudu Sitija. Ne može ovako. Ve

• Neka bude za Arlea 

Posted Images

Dobro šibanje na Siti Graundu. Par crvenih u najavi

Jbt, koja klanica od utakmice...

Bice dobro ako se završi bez ozbiljnih povreda...

Lepa akcija šumara... 

Garnćo je ispao kod prvog pasa i cao...

Bravo!

Au... vatromet:ziga:

Taman sam hteo da napišem da se NF usrao pobede, ali Gibss White me demantuje... lepa kontra...

Sva tri gola ista, odložena lopta po zemlji, i onda plasirke lagano na prvu

Dobro bre šta treba da se desi da otjeraju ovu lopinu i prevaru, da ispadnu u Čempionšip

Krsina od tekme i jeftini golovi. I kod Nuna stara boljka, daju gol i po komandi u bunker.

2 minutes ago, James Marshall said:

Dobro bre šta treba da se desi da otjeraju ovu lopinu i prevaru, da ispadnu u Čempionšip

Izgleda ti nisu javili da veći deo ovi 19 tekmi igramo bez 10tak igrača koji su deo prvog tima.  Na štoperima nismo igrali još samo ti i ja u paru. Tumbanje u svim linijma iz nedelje u nedelju uzima danak. 

Braniš neodbranjivo, čovjek je sprcao na Onanu i Entonija onoliko koliko koštaju timovi koji ga trse i guze lagano. Igrači mu propadaju, povređuju se, sumnjivo se tretiraju povrijeđeni, igra je užasna i sve užasnija, a on je mrtvi ziheraš, pored toga što je preplaćivao likove sa kojima je povezan u nekoj drugoj trećoj ruci.

Sa trećom ekipom je morao da izbjegne fenjer u LŠ.

Edited by James Marshall

2 minutes ago, James Marshall said:

Braniš neodbranjivo, čovjek je sprcao na Onanu i Entonija onoliko koliko koštaju timovi koji ga trse i guze lagano. Igrači mu propadaju, povređuju se, sumnjivo se tretiraju povrijeđeni, igra je užasna i sve užasnija, a on je mrtvi ziheraš, pored toga što je preplaćivao likove sa kojima je povezan u nekoj drugoj trećoj ruci.

Sa trećom ekipom je morao da izbjegne fenjer u LŠ.

Mislim da je malo ko bio nezadovoljan prvom sezonom pod ETH. Ako misliš da je on “zaboravio” svoj posao, ok - ja i dalje kapiram da je mesto na tabeli u PL zasluga ogromnog broja povreda i konstatnog menjanja prvih 11. 

Ne znam šta ti znači “sumnjivo se tretiraju povredjeni igrač” ?

I ovo da dovodi igrače sa kojima je povezan u drugoj trećoj ruci ? Dosta trenera je dovodilo igrače koje je treniralo u prethodnim klubovima, sasvim uobičajena praksa. 

Dobar je Hag, ništa ne dirajte :fantom:

1 hour ago, John Coltrane said:

Dosta trenera je dovodilo igrače koje je treniralo u prethodnim klubovima, sasvim uobičajena praksa. 

Jeste uobičajena, ali takođe je uobičajeno da bude žestoka ispala.

Dovodiš igrača jer ga znaš, pa računaš da možeš da očekuješ lojalnost i revnosnu službu, to je OK kao motivacija ali ne kad se spizdi ~80 miliona na igrača koji potreban kvalitet evidentno nema. (Antony i Onana su skupe ispale od tih bivših, Lisandro se jedini nije obrukao.)

Da ja nešto navijam za MUFC (pu pu daleko bilo), želeo bih više transfera tipa Hojlund, a manje transfera tipa Mount. A ne bih bio previše srećan ni dovlačenjem veterana tipa Eriksen, Casemiro, i Evans makar se oni pristojno pokazali - short term thinking je tu evidentan, ne uliva mi poverenje).

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout