Jump to content
Kraljeva magija
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Featured Replies

Unakazi nas Brajton... Ništa nije funkcionisalo kako treba

12 minutes ago, Mercuzzio said:

Unakazi nas Brajton... Ništa nije funkcionisalo kako treba

Eo dva gola, šta će ti više?

3 minutes ago, Weenie Pooh said:

Eo dva gola, šta će ti više?

Ja zadovoljan. I kad gubimo nije dosadno. :nobles:

A tek kad je Arsenal tu da dosoli zabavu... 

Halo, moderacija? Jel nogobuljiran Picard? 

IMG_2556.jpeg

Edited by John Coltrane

Jbt ima li Arteta muda da napuši ove snobove što su izašli sa tribine 10 minuta pre kraja utakmice? Ništa nije htelo u gol večeras jbg, još i onako primljen prvi gol, sve pogrešno večeras

A u severnom Londonu muk.

Nije igrao Kai,jbg

59 minutes ago, Jeremija said:

LOL, ko se još seća vremena kad se to zvalo "big four"? Murinjo, Ferguson, Benitez, Venger... 

City eksperimentisao sa Manćinijem, Pelegrinijem, Balotelijem... a Tottenham slao Kejna na pozajmicu u Lester :D 

WHU je u decembru dobio Totenhem, MUTD, Arsenal i primio pet komada od Fulama i kombinovanog Liverpula. 

48 minutes ago, Jean-Luc Picard said:

WHU je u decembru dobio Totenhem, MUTD, Arsenal i primio pet komada od Fulama i kombinovanog Liverpula. 

Ja ne vidim sta je tu lose, Mojes je odličan... Ajde nek cepne ManC još u januaru i da mu dizemo bistu (u Liverpoolu)

33 minutes ago, radisa said:

Ja ne vidim sta je tu lose, Mojes je odličan... Ajde nek cepne ManC još u januaru i da mu dizemo bistu (u Liverpoolu)

Kakve biste i bakraci, stavite ih na platni spisak :rolleyes:

iyv2ai56n59c1.jpeg

transfer skoro pa realizovan :fantom:

I ja sam tako kad sam bio mlad skoro pa j..o Džesiku Albu. Ja sam hteo, samo je falilo da ona hoće. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout