Jump to content
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Featured Replies

Evo ga Unai da najavi gostovanje Ville na Old Traffordu, požele mu Merry Christmas a on će "Good Ebening" :D 

Sekto, smelo vam predviđam prvi ligaški gol Hojlunda večeras. Nema na čemu :fantom:

• Replies 7.2k
  • Views 257.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bilo čupavo, ali napolju sam. 😘

• Jean-Luc Picard
    Jean-Luc Picard

Ovo ovako više ne ide. Manji klubovi se moraju nekako zaštititi od bezobrazluka velikih. Paqeta navodno neće da igra protiv Bornmuta jer je ljut što smo odbili početnu ponudu Sitija. Ne može ovako. Ve

• Neka bude za Arlea 

Posted Images

Ne valja ovo, Ćelavi provalio da može da se počne tekma i bez 0 goals, 0 assts Anthony-ja

3 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Ne valja ovo, Ćelavi provalio da može da se počne tekma i bez 0 goals, 0 assts Anthony-ja

Kako to misliš "ne valja", hteo bi da vas Emery obory na treće mesto? :unsure:

"Ole!" gostujućih navijača već u 12. minutu, dok MUFC kao pokušava da pritisne loptu na protivničkoj polovini :cry:

Fascinantno kako je Raš opet upao u kanal kao posle EURO 2021. Jbt pa trgni se, nisi zaboravio da igraš lopte

3 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Fascinantno kako je Raš opet upao u kanal kao posle EURO 2021. Jbt pa trgni se, nisi zaboravio da igraš lopte

Šilbuje Ten Haga? :sad:

1 minute ago, Weenie Pooh said:

Šilbuje Ten Haga? :sad:

Pa jedino to je opravdanje, nemoguće igrač tog kalibra ovoliko da je van forme. A nije ni neka dijabola mentalno, već baš suprotno.

I eto zgoditka. Ovaj je i nama presudio

:isuse:

3 minutes ago, napadaj said:

:isuse:

Nemojte da padate, bre, nemojte da padate! Oće stoka da vas dobije osam razlike, da prestignu nas na vrhu tabele! :mad: Igrajte za Liverpul, ajmo Bruno, ajmo Rašfordara!

Xexe, Emery sampion :kralj:

:lolol:

kakav bol u kurcu defanzivaca uniteda :ziga:

1 minute ago, Weenie Pooh said:

Nemojte da padate, bre, nemojte da padate! Oće stoka da vas dobije osam razlike, da prestignu nas na vrhu tabele! :mad: Igrajte za Liverpul, ajmo Bruno, ajmo Rašfordara!

Cvrc :lolol:

Kako je Hojlund(?) ispratio svog igrača... Pogledom, lepo... :fantom:

2 minutes ago, napadaj said:

Cvrc :lolol:

Neka, sad ćeš ti da vidiš, comeback kings! :jerry:

Onane mi žao, majke mi. Jednom ni za šta nije kriv, golove mu daju kao na treningu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout