Jump to content
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Featured Replies

Nesto radim, opterecen mi procesor, pa na drugom monitoru blago prekida/ usporava utakmica tako sam odgledao ovu akciju i gol, kao film ispade :)

• Replies 7.2k
  • Views 257.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bilo čupavo, ali napolju sam. 😘

• Jean-Luc Picard
    Jean-Luc Picard

Ovo ovako više ne ide. Manji klubovi se moraju nekako zaštititi od bezobrazluka velikih. Paqeta navodno neće da igra protiv Bornmuta jer je ljut što smo odbili početnu ponudu Sitija. Ne može ovako. Ve

• Neka bude za Arlea 

Posted Images

Jesi ga video sad, @John Coltrane? Dobije loptu na pet metara od gola, i čim je nije zakucao iz prve, znaš da će usrati. Krenuo da mulja i pokušao da je doda petom :isuse:

27 minutes ago, Weenie Pooh said:

Sve može iz prve ili iz trka, samo da je ne zadržava u posedu i ne pokušava da smisli nešto.

I da nije u 5m. 

Japanac mnogo los i spor. Toliko da sam pozeleo MacAllistera. 

Malo je ovih 1-0

VAR opet jede govna, šut sa 10 metara u sam ugao, ali golmana je kao ometao Salah u ofsajdu :D 

Tierney i co. daju veštačko disanje mrtvom Turf Mooru.

Darwin zabeležio drugi gol ofsajd večeras i tako izbio na čelo liste strelaca pozadičara ove sezone, izjednačio se sa Elangom. 

16 ofsajda ima, na samo 7 startova.

Sere mi se više od Trentovog kvoterbekovanja. To im je plan A, B, i C, a stvara šansu jednom u dvadeset slučajeva. 

Zato kad god su spuštali loptu na travu i igrali najprostije moguće kombinacije, trogulove po boku, prilazili su golu bez problema.

Ali jebiga, protivnik je malo živnuo posle sat vremena, i zato hajde da TAA bunari u svakom jebenom napadu, iako ne zna ni sam šta!

Odobert dribla kroz Trenta i Salaha, prolazi, Trent komotno odustaje a Salah nastavlja da juri za njim :isuse: 

Flop širi ruke nemoćno, kao da ga nije on rodio ovakvog.

Četrnaest šuteva na gol Trafforda u prvom poluvremenu, a petnaesti stigao tek u 82. minutu.

3 izmene i ne zameni szetocinu. Klop :fur:

Vratio se Jota:wub:

Edited by radnik

Ne smem da se radujem dok ne krene Barnli sa centra

1 minute ago, warp said:

Ne smem da se radujem dok ne krene Barnli sa centra

Raduješ se dva puta. Prvi put kad daju gol, drugi put kad ovi krenu sa centra.

9 minutes ago, radnik said:

3 izmene i ne zameni szetocinu. Klop :fur:

Koga, Japanca? Nema ko da uđe, čak ni varijanta u kojoj uskače Gomez da bi Trent preuzeo DCM ne radi više jer je Gomez prinudno starter.

Sećaš se Alkantare i Bajčetića? Ja jedva.

9 minutes ago, radnik said:

Vratio se Jota:wub:

Legenda. Darwin da ima dva grama mozga, naučio bi nešto od njega do sada.

Nekad se lepo vidi da od gola nema ništa, ali priznajem da me iznenadio VAR i sudijina ruka gore kod Eliotovog gola...

Šta znam...od uvođenja VARa golovi su kao neki poremećaji ejakulacije kod seksa, pre(post)mature ejaculation :fantom:

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout