Jump to content
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Featured Replies

1 minute ago, ducca said:

Da ne pokradoše Villu sinoć dočekali bi Božić na prvom mestu :mad:

Da budu treći tim koji nije osvojio titulu, a vodio na Božić?  :fantom:

Edited by radisa

• Replies 7.2k
  • Views 257.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bilo čupavo, ali napolju sam. 😘

• Jean-Luc Picard
    Jean-Luc Picard

Ovo ovako više ne ide. Manji klubovi se moraju nekako zaštititi od bezobrazluka velikih. Paqeta navodno neće da igra protiv Bornmuta jer je ljut što smo odbili početnu ponudu Sitija. Ne može ovako. Ve

• Neka bude za Arlea 

Posted Images

Prava prvenstvena, što se kaže, šteta za onu šansu i nedosuđen penal. 

1-2 Tottenham

1-1 Chelsea

1-1 Man City

1-1 Arsenal

0-0 Man Utd

Svi favoriti imaju njanjave sezone, a LFC nume da iskorist :sad:

Bar su dobili Aston Vilu kod kuće, i to je nešto...

Ja posle ovog meča 

Confused Rooster Teeth GIF by Achievement Hunter

1 hour ago, Baldrick S. said:

Da se ova ruka desila protiv Arsenala priznaj da bi pronasao neki clan zakona koji potvrdjuje da je bio penal! :tongue:

Pa morao bih da pogledam ponovo jer Vini ne bi kukao bez veze, ali ono što sam video iz 3-4 replaya:

ruka kojom se Odegard kanio osloniti na zemlju + jako mala razdaljina sa koje je napucan, dosta nategnuto za penal u title decideru. 

Niti sam video nameru, niti želim da verujem da kapiten Arsenala i visoki IQ igrač igra namerno rukom u nebitnoj situaciji u VAR eri. To je prosto nezamislivo.

Čestitajmo jedni drugima i idemo dalje

image.png.0899b9527b6fe81a0038c118d94a0324.png

image.png.ab7d2a730394872185dfaa08391d2535.png

Apsurdna odluka. Ne znaju ni u Sky studiju kako da je odbrane.

2 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

ruka kojom se Odegard kanio osloniti na zemlju + jako mala razdaljina sa koje je napucan, dosta nategnuto za penal u title decideru. 

:lolol:

Eto ti sad

Igra se rukom instinktivno dosta često, VAR ili ne VAR, inteligencija ili neinteligencija. Ovde Odegaard oseća da Salah ide oko njega i izlazi oči u oči sa golmanom, jednostavno pruža ruku u očajničkom pokušaju da mu je skine. Realno, da nije to uradio bila bi možda i bolja šansa nego penal - potpuno prazna je bila ta strana.

Ok, pogledaću ponovo, ali ovo kačenje slika koltrejn stajl ne dokazuje apsolutno ništa

6 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Eto ti sad

Cist penaltik. Nit se okliznuo nit je napucan al ko sto rece, nije ni bitno. Mi svi igramo Siti Vila osvaja :ph34r:

1 minute ago, Baldrick S. said:

Cist penaltik. Nit se okliznuo nit je napucan al ko sto rece, nije ni bitno. Mi svi igramo Siti Vila osvaja :ph34r:

Nije niko rekao da se okliznuo, nego igrač ima pravo da ga lopta pogodi u ruku ako je na tu ruku nameravao da se osloni. Delovalo mi je da je to bio slučaj.

U svakom slučaju, ekipa koja ne realizuje kontru 5 na 2, ne zaslužuje da pobedi :fantom:

title decider :D

14 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Nije niko rekao da se okliznuo, nego igrač ima pravo da ga lopta pogodi u ruku ako je na tu ruku nameravao da se osloni. Delovalo mi je da je to bio slučaj.

U svakom slučaju, ekipa koja ne realizuje kontru 5 na 2, ne zaslužuje da pobedi :fantom:

I to sto kazes. A Darwin cak nije ni bio blizu lopte. Dobro, pokusavao je da napravi faul u napadu tamo skroz levo al jak Saliba, ne da na sebe 😋

48 minutes ago, Weenie Pooh said:

image.png.0899b9527b6fe81a0038c118d94a0324.png

Da ne znam ko je na slici pomislio bih da je crveni izleteo sam pred golmana ( žuti ) koji pokušava rukom da odbrani udarac. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout