Jump to content
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Featured Replies

Pool nije napravio 100 sansu celu tekmu.

Amrabata smo mudro doveli da igra beka:lolol:

• Replies 7.2k
  • Views 257.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bilo čupavo, ali napolju sam. 😘

• Jean-Luc Picard
    Jean-Luc Picard

Ovo ovako više ne ide. Manji klubovi se moraju nekako zaštititi od bezobrazluka velikih. Paqeta navodno neće da igra protiv Bornmuta jer je ljut što smo odbili početnu ponudu Sitija. Ne može ovako. Ve

• Neka bude za Arlea 

Posted Images

2 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Slažem se, ali pričam o tendenciji kako se sudi, ne nužno o onome što piše u pravilniku.

Čakirov primer je baš ono na šta sam mislio pod 'jeziv start'.

Hm, ne sjecam se da je start bio jeziv. Ali zamisli bruke da start nad Dijazom nisu svirali, a onda sviraju smjehotresan Sou za igranje rukom. Srecom nisu

@Weenie Pooh

Nedostaje mi Gojko. Za ovu neznalicu koja je upravo izjavila - spoljni deo mreze drugi put veceras pogadjaju igraci Liverpula :rolleyes: - je Djanpjero Galeaci :fantom:

Zajebao je Flop večeras, prerano izveo Mađara koji je držao kakav-takav tempo igre, iako je dosta grešio.

Bez njega i Gravenbercha, u sredini ostali samo Endo i Trent, što nije dovoljno ni za šta. Igra se svela na nasumično šibanje lopti na napadačku četvorku. 

Tek kad je izveo Darwina i vratio još jednog veznjaka (Elliott, Jones) su se malo resetovali, ali kasno je - sjebao je ključnih 15 minuta utakmice.

4 minutes ago, MiddleClass said:

Nedostaje mi Gojko. Za ovu neznalicu koja je upravo izjavila - spoljni deo mreze drugi put veceras pogadjaju igraci Liverpula :rolleyes: - je Djanpjero Galeaci :fantom:

Đe je Gojko, penzija ili komentariše drugu tursku ligu za SK?

Mudri Dalot

Sto Salah sudi, zar nema sudije? :fantom:

oliver klovn

Gledaj Terza i uci od Liverpoola kako se kupuje sudija.

2 minutes ago, Weenie Pooh said:

Đe je Gojko, penzija ili komentariše drugu tursku ligu za SK?

Vjerujem da upravo uziva u bravurama Granita Dzake i Viktora Bonifejsa

Ne kontam Man Utd... Ovo Rasford na Etoa™ i da ne prelaze centar su mogli i sa Specijalnim. Makar bi uzeli neki trofej :fantom:

Izvuče se Stouk sa bodom, rispekt 

Vratite nam Solskera

Dupli prigivor za Dalota :lolol:

Sreća pa nije ama baš ništa promenilo.

Nema veze, bod protiv MUFC nije sramota makar i kod kuće. Morali bi i ovako i onako da tuku Arsenal da bi uzeli prvo mesto za Božić.

Sjajan rezultat za nas neutralne :D

Nisam gledao, vidim nisam ništa propustio...

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout