Jump to content
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Featured Replies

Od jutros mi na tvite....ooops pardon na VELIKOM X , iskače gomila tvitova koji nas povezuju sa JWP za neku cenu oko 30 miliona funti. 

• Replies 7.2k
  • Views 257.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bilo čupavo, ali napolju sam. 😘

• Jean-Luc Picard
    Jean-Luc Picard

Ovo ovako više ne ide. Manji klubovi se moraju nekako zaštititi od bezobrazluka velikih. Paqeta navodno neće da igra protiv Bornmuta jer je ljut što smo odbili početnu ponudu Sitija. Ne može ovako. Ve

• Neka bude za Arlea 

Posted Images

32 minutes ago, Jean-Luc Picard said:

Od jutros mi na tvite....ooops pardon na VELIKOM X , iskače gomila tvitova koji nas povezuju sa JWP za neku cenu oko 30 miliona funti. 

Juče i SKY UK javilo da ga ganjate, ali VarProus nije zadovoljan uslovima. 

20 minutes ago, papapavle said:

Ajd to (btw, meni prva asocijacija na tog Dena braća Van de Goor), nego ovom Reksamovcu probijeno plućno krilo... :ph34r: (doduše nenamerno)

https://www.theguardian.com/football/2023/jul/26/paul-mullin-punctured-lung-wrexham-vs-manchester-united-results-3-1-scores-san-diego-snapdragon-stadium

Navijem sat, u 4:30, vidim sastav i vratim se u krevet. Noćas je sa Realom u pola 3 :dry:

Image

mctominey. tačno sam znao da će moyesara da se uhvati za njega kao zamenu za ricea.

pošto je palhinha nedostupan i preskup pre bih pojurio nekog iz trojca zakaria, gallagher, alvarez.

Sjajno,taman za Ambrabata,i dajte spica,aman.

Nije onaj iz Atalante jedini.

2 hours ago, Sundance Kid said:

mctominey. tačno sam znao da će moyesara da se uhvati za njega kao zamenu za ricea.

pošto je palhinha nedostupan i preskup pre bih pojurio nekog iz trojca zakaria, gallagher, alvarez.

Lepo uzmu McTominay-a i Maguire-a za pare od Riže, i Alah da ih vidi.

Biće još bolji nego što su bili...  :nobles:

Al Nasr bi Erika Baija - samo uvaljuj.

Sad se kao Pariz zainteresovao za Hojlunda zbog odlaska koji se sprema za Mbapea. 

Liverpul sad navodno hoće Strahinju Pavlovića, valja li taj išta? :unsure: Ja sam ga video samo u Kataru i... štaznam, četvrti štoper valjda može da bude.

Novi CB bi značilo da je Gomez zakucan kao rezervni RB, što nije idealno... ali i na štoperu je daleko od idealnog.

Dobar je Pavlović 

Navodno jurimo i Andrea, neko dete iz Fluminensea za kog moji brazilski kontakti :nobles: kažu da im je najveći talenat u poslednjih 5-6 godina. Metar i žilet a igra zadnjeg veznog, Mascherano style. To je valjda bonus, jer bi Lavia trebalo da se završi uskoro.

1 hour ago, Weenie Pooh said:

Liverpul sad navodno hoće Strahinju Pavlovića, valja li taj išta? :unsure: Ja sam ga video samo u Kataru i... štaznam, četvrti štoper valjda može da bude.

Novi CB bi značilo da je Gomez zakucan kao rezervni RB, što nije idealno... ali i na štoperu je daleko od idealnog.

Da su bili pametni da iskoriste Joskove simpatije prema klubu ne bi se sad jurio Strahinja. :fantom:

Just now, cvrlle said:

Da su bili pametni da iskoriste Joskove simpatije prema klubu ne bi se sad jurio Strahinja. :fantom:

Da se dovode igrači na osnovu simpatija prema klubu, štopere bismo mogli da im igramo ja i ti.

Gde je Joškov™ transfer u City zaglavio, najavili da je sve gotovo još onomad a nešto ga ne završavaju?

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout