Jump to content
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Featured Replies

Mislim da bio ofsajd, ali to nisu ni gledali. 

• Replies 7.2k
  • Views 257.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bilo čupavo, ali napolju sam. 😘

• Jean-Luc Picard
    Jean-Luc Picard

Ovo ovako više ne ide. Manji klubovi se moraju nekako zaštititi od bezobrazluka velikih. Paqeta navodno neće da igra protiv Bornmuta jer je ljut što smo odbili početnu ponudu Sitija. Ne može ovako. Ve

• Neka bude za Arlea 

Posted Images

Just now, radnik said:

Mislim da bio ofsajd, ali to nisu ni gledali. 

Mislim da nije, sad kad su vratili sam baš na to obratio pažnju, jer je i meni zaličilo...

Ovaj Wissa iz Brentforda pljunuti Omar iz Zice

1 minute ago, kipo said:

Ovaj Wissa iz Brentforda pljunuti Omar iz Zice

Ja to govorim od kako su se vratili u ligu, mislim da je te sezone Wissa kao debitant sa klupe dao gol za pobedu kod kuće protiv LFC. 

Da li može Salah da umulja još jedan i stigne Haalanda na vrhu liste strelaca, pre nego što ovaj zabije tri Čelsiju?

Ako ovde ostane 2-0, ko će biti drugi iza Sitija? AFC i LFC trenutno imaju isti broj bodova, istu gol razliku, isti broj postignutih i primljenih golova.

E u kurac, sjebao mi Jota proračun :D Tsimikas dve asistencije.

Edited by Weenie Pooh

1 minute ago, Weenie Pooh said:

Ako ovde ostane 2-0, ko će biti drugi iza Sitija? AFC i LFC trenutno imaju isti broj bodova, istu gol razliku, isti broj postignutih i primljenih golova.

Naće biti 3:0...

Sad da čelzi nabije 4... :fantom:

Rutinski.

Epski remi Celsija i Sitija. Steta sto nije trajalo jos. 

Koji je ovo zlotvor iščupao kablove baš tokom najbolje utakmice ove sezone? :mad:

Provukao se City, častili su ih onim bezveznim penalom za prvi gol i još bezveznijim odbitkom za četvrti :isuse:

Chelsea svaka čast, peglali su se do poslednjeg vata snage. Sterling grizao za svaku loptu, bukvalno nikad ga nisam video takvog. Palmerov opušteni penal u 95 minutu, ma sve :hail:

:ziga:

Čestitke svim akterima, pa i Teyloru

Da je jedna ovakva predstava sedmicno!

6 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

:ziga:

Čestitke svim akterima, pa i Teyloru

Apsolutno užasna odluka za penal. Haaland cimne Čupavog metar unazad, onda zakorači ispred njega i padne ko pokošen jer mu je ovaj imao ruku oko struka :isuse:

VAR gledao valjda poslednjih pola sekunde i zaključio da ima osnova. Sve što se desilo pre toga ko jebe.

taylor koji je pre proslog vikenda sklonjen sa utakmica i onda sudi sledece nedelje derbi i to nama, bas ono klasika za fa.

nebitno, veca krivica je bila do sudije u varu. ja zadovoljan, steta sto smo bili dva puta toliko blizu da pobedimo arsenal i city i dva puta samo x.

valjda ce se sa povratkom nkunkua posle rerpezentativne pauze biti ovo jos bolje.

Čist penal jbg, kao i Hojlundov nad Rodrijem. Igrači imaju pravo da se čupkaju i potežu, ali ako te je Haland onako ostavio iza sebe, povlačenje s leđa je no-no, pogotovo ako lopta ide u tom pravcu. Penal nad Brojom još očigledniji. 

Za utakmicu ovakvog sumanutog tempa, Teylor je odradio vrlo kvalitetan posao. Žuti Dokuu za simulaciju isto sjajna i brza odluka.

Kol Palmer me oduševljava zrelošću za svoje godine. I dalje ne kapiram to puštanje od strane Sitija nakon što su ga godinama brušili da bude ovo što jeste. On može lako postati franchise player u jednom momentu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout