Jump to content
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Featured Replies

1 minute ago, warp said:

Postekoglu drži zadnju liniju na protivničkoj polovini, ovo nisam nikad video :blink:

pa kad zna da ce sterling u kontri 3 na 2 da izmisli nesto najgluplje moguce

• Replies 7.2k
  • Views 257.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bilo čupavo, ali napolju sam. 😘

• Jean-Luc Picard
    Jean-Luc Picard

Ovo ovako više ne ide. Manji klubovi se moraju nekako zaštititi od bezobrazluka velikih. Paqeta navodno neće da igra protiv Bornmuta jer je ljut što smo odbili početnu ponudu Sitija. Ne može ovako. Ve

• Neka bude za Arlea 

Posted Images

Ovaj Vikario podseća malo na Aleksu Avramovića :huh:

1 minute ago, Guuundogan said:

pa kad zna da ce sterling u kontri 3 na 2 da izmisli nesto najgluplje moguce

To je on sve strateški isplanirao, računa da je bolje dva igrača više i 1-1 nego igrač više i 2-1.

Ajde da skinemo kapu ovom golmanu, za mene bar anonimusu

Ali sudije i njihovi ofsajdi, svaki put puste akciju, ok, i onda kad golman npr. skine 2 šuta i Tott uzme loptu e tada prekidaju zbog ofsajda i seku im kontru. I to su uradili i u prvom poluvremenu, ne razumem da toliko nemaju osećaja za igru da puste prednost :isuse:

Edited by ducca

5 minutes ago, warp said:

Postekoglu drži zadnju liniju na protivničkoj polovini, ovo nisam nikad video :blink:

I nastavlja u istom ritmu i sa 2 igrača manje. Ovo jedino ako se kladio na Čelsi više šuteva. Jako jako bizarno

1 minute ago, ducca said:

i onda kad golman npr. skine 2 šuta i Tott uzme loptu e tada prekidaju zbog ofsajda i seku im kontru

To je sve da meni Vicario ne bi doneo poene u fantaziju, pazštatikaem.

1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said:

I nastavlja u istom ritmu i sa 2 igrača manje. Ovo jedino ako se kladio na Čelsi više šuteva. Jako jako bizarno

Ludilo...polaznici batađorine škole na aparatima

Najveća misterija ovde je kako Oliver Skipp ima samo 23 godine i još izgleda isto zadnje 3 godine

Al stalno imam osećaj da puštaju reprizu neke od prethodnih akcija, ali ne, oni im stalno prodaju istu loptu iza leđa :D

3 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

A šta da radi, da se povuče u peterac i pusti protivnika da kampuje na 20 metara do kraja utakmice?

Ovako pritiska intenzivno u sredini, uzda se u ofsajd i Džekson-Sterlingovu nesposobnost da iskoristi zicer.

Problem za Spurse je napad bez Maddisona, Son potpuno izolovan, džabe šibaju duge lopte.

Sad su zapravo egal s obzirom da Jackson igra u korist protivničkog tima, 10 na 10. Lagano će izdržati do kraja Tott :sleep: 

Mudryk je sto posto gađao gol iz ovog centaršuta koji je završio na tribinama, isto kao protiv Arsenala :fantom:

Vicario sam protiv svih :ziga:

Vikario :ziga:

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout