Jump to content
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Featured Replies

Šta promaši Lukić...

• Replies 7.2k
  • Views 257.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bilo čupavo, ali napolju sam. 😘

• Jean-Luc Picard
    Jean-Luc Picard

Ovo ovako više ne ide. Manji klubovi se moraju nekako zaštititi od bezobrazluka velikih. Paqeta navodno neće da igra protiv Bornmuta jer je ljut što smo odbili početnu ponudu Sitija. Ne može ovako. Ve

• Neka bude za Arlea 

Posted Images

Chelsea have beaten a side starting the day above them in the Premier League table for the first time since May 2021

:ziga:

Možda sam pristrasan, ali ja ne vidim ni crveni karton za Džonsa, naročito kad gledam snimak u realnom vremenu, bez usparavanja. Stao na loptu, prešla mu noga preko iste i onda kontakt sa nogom igrača Totenhema. Takođe mislim da je prvi žuti karton za Žotu prestrogo dosuđen, na to dodati još onaj smiješan crveni za Aleksisa i lista je kompletna.

Fulam je baš postao tim koji će se boriti za opstanak odlaskom Mitra, ako im ode Palinja sledeće sezone će u niži rang. Ove sezone će teško uspjeti u tome zato što su ekipe koje su upale iz Šempionšipa jako loše, a na sve to tu je i Everton. Brentford će se podići povratkom Tonija, a Vulvsi mi djeluju previše kompaktno da bi ispali iako su i oni opasno potonuli. 

edit: Ima li neka posebna tema o Šempionšipu i nižim ligama ili da ovdje komentarišemo?

Edited by Jesper23

1 hour ago, Jesper23 said:

edit: Ima li neka posebna tema o Šempionšipu i nižim ligama ili da ovdje komentarišemo?

Lisandro ide na operaciju. Dovidjenja prijatno!

pascal gross broke him

Screenshot-20231003-130054-2.png

744CC8BF-AE05-4F61-9F2A-877A3D6D9217.jpeg

Koliko je ovo opskurno

3 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

Screenshot-20231003-130054-2.png

The processes involved = pali se Audacity i kopi-pejstuje intenzivno. 

"It is, I Darren England! Check complete! The end."

Kad bi ovako komunicirali piloti i ljudi koji rade u kontrolnim tornjevima od sutra se niko ne bi vozio avionom :fantom:

Laura Vuds izravno sa Old Traforda, u najavi meča protiv Galate, u Ligi Šampiona, pravi upadicu i traži komentar od strane Ria i Skolsa o Diazovom poništenom golu :isuse:

Evo i ide i audio-video...

Očekivan audio što se mene tiče, ovako nešto sam i očekivao. Dakle, nema nikakve 3abepe, čist brejnfart

Screenshot-20231003-203533.png

I ovo je očekivano, bazendžije pokušali da iskoriste momentum, ali realno nema ovde šta da se appealuje. Obično se daje i dodatna tekma suspenzije kad ne prođe ovakav appeal, ali avaj, možda bi bilo previše

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout