Jump to content
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Featured Replies

Ofsajd :isuse:

image.thumb.png.9d620dec59b342048915ab680c9ceec6.png

Pošto su trenerima vezane ruke da pričaju o sudijskoj nekompetenciji, ostaje nam da se oslonimo na pundite i cyberbullying :fantom:

Sta promasi Diaz, sunce ti. 

Dosta kukanja. 

mrtvi FA, VAR i sve ostrvske sudije!

Just now, cvrlle said:

mrtvi FA, VAR i sve ostrvske sudije!

Dok Hauard Veb ne crkne, ne vredi.

40 minutes ago, 189- said:

gusto je zbog iste stvari dobio crvenu kartu prosle nedelje, cak je on i imao redovan kontakt sa loptom i opet nije pomoglo.

ova djubrad sto namesta snimak sudiji namerno krece sa kadrom gde igrac vec nehotice gazi protivnika.

https://dubz.co/c/f19f1d

Na Skaju kažu da Diaz looks well onside, da nisu dobili VAR snimak na poluvremenu :isuse:

Izviniće se Howardara posle, tako da nema problema.

2 minutes ago, radnik said:

Sta promasi Diaz, sunce ti. 

Ludi Salahudin šiba takve lopte cele sezone, i sa levog i sa desnog krila, i kroz sredinu. Slično je bilo protiv Čelsija u prvom, samo je Diaz uspeo da je klizeći ukotrlja.

Bojim se da ćemo ovaj bod teško sačuvati, Postecoglu za razliku od engleskog Artete zna šta radi i ozbiljan tim je sastavio.

Szobo uzme loptu u obe ruke, spusti je, i izvede brzo slobodnjak, a sudija vraća nazad i pokazuje da se lopta kretala :lolol: Od čega se kretala, od vetra?!

11 minutes ago, Weenie Pooh said:

Bojim se da ćemo ovaj bod teško sačuvati, Postecoglu za razliku od engleskog Artete zna šta radi i ozbiljan tim je sastavio.

zaboravljaš da imamo Darvina 

16 minutes ago, Weenie Pooh said:

image.thumb.png.690b6dda7b5bff0f65a070ed6501a4f1.png

Stojeći a ne klizeći start, na loptu a ne na nogu, stopalo nesrećno kklizne preko lopte i gazi čoveka. 

Potpuno neuporedivo sa đonom iz uklizavanja koji lomi nogu, a kamoli sa onim divljačkim sedanjem na koleno koje je izveo Pickford (a nije mu bio sviran ni faul).

Uporedivo, neuporedivo, nebitno, ne može Pikford dobiti dva crvena, a Džouns jedan. Pikfordov start je gori i većeg intenziteta, ali su oba za crveni karton. Intenzitet se može jasno videti na VAR snimku, i to je to od mene na ovu temu.

Nebitno što ja mislim da su ovakvi startovi uvek za crveni, obaška nenamera, trapavost i 'hteo sam loptu', već što su i sudije prilično konstantne kod ovakvih stvari, tako da će vam samo slika onog đona na iskrivljenoj cevanici na kontinentu doneti 99.99% vađenje crvene karte, a i na ostrvu ide preko 90%.

4 minutes ago, copkillah said:

zaboravljaš da imamo Darvina 

Povređen je, rekao Klopp, ima "kost u stopalu", pitanje je da li i koliko može da odigra.

Žuti za Salaha zato što je šutnuo loptu, samo oštro, samo stroga engleska disciplina...

kad god vidim romera kako sprinta uvek ocekujem da sa dve noge ulete u napadaca i osakati ga. uz naravno obaveznu zutu kartu

Klopp će probati sa 9, ne ide ovako više

Guest
This topic is now closed to further replies.