Jump to content
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Featured Replies

4 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

Šta kaže Vini, pocrkaju svi na kraju tekme i nema se snage za golove/preokrete, ne valjaju ove nadoknade :sleep:

Na pali svaku put, ali primetićeš da timovi u vođstvu i dalje rutinski kradu vreme celo drugo poluvreme. Koliko treba da prođe da bi im se utucao u glavu novi način razmišljanja, pa da ne gledamo više valjanja i sedenja i pozive maserima sa klupe? Ja tvrdim nikoliko, kapiraće uvek da im je bolje da brane u nadoknadi pa šta bude, nego sad i odmah da prime tri komada.

A u nadoknadi crkavaju i bolji timovi i duze klupe zabijaju

1 hour ago, Weenie Pooh said:

Ja tvrdim nikoliko, kapiraće uvek da im je bolje da brane u nadoknadi pa šta bude, nego sad i odmah da prime tri komada.

Bolje i za nas gledaoce :fantom:

Super je ovo sa ovolikim produžecima. Tera trenere da se zamisle da li žele na 1:0 da odugovlače i da ulaze u 10 minuta opšteg ludila od nadoknade

Treba poslušati izjavu treneta Šefilda, deo od 3:50 i kako je sudija pretio golamanu da će mu dati drugi žuti za odugovlačenje. 
Posle im je jebo mamu sa 15mim nadoknade. Idijotizam

F6OccUoXYAAZUIz?format=jpg&name=4096x409

nekoliko iznenadjenja

Mudrik u 11, ide gas bre.

Šta je sa Kaisedom?

4 minutes ago, John Coltrane said:

Šta je sa Kaisedom?

Dobio blagi udarac u koleno protiv Argentine.

Spreman je navodno već za sledeću.

Edited by Milošica

kasno se vratio iz juzne amerike. 

a ovaj sudija bi mogao da prestane da jede govna. 

koliko jede govna ovaj incestiodni isprdak

Ajme

Zasto je Chelsea ovoliko los? 

Drugoligaski fudbal. Bas sam iznenadjen. 

23 minutes ago, copkillah said:

Ajme

Opet kažem, ponavljam, sami su krivi. Niko ih nije terao da dočekuju čoveka refrenom iz ove pesme.

Day #1, daješ novom napadaču nadimak "Sorry Miss". Ne biva to. 

Apelujem na Floparu da dogovori Darwin-Jackson trejd u januaru, ne mora niko ništa da doplati.

Edited by Weenie Pooh

neko bacio kletvu na nasu ekipu pre jedno dve godine. od tada se desavaju neobjasnjive stvari ispred protivnickog gola.

Guest
This topic is now closed to further replies.