Jump to content
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Featured Replies

Odličan rezultat kako se igralo, realnije bi bilo 3-0 ili 4-1.

Previše stvari mora da utegne Flopara na poluvremenu, ne znam kako će. Najveći problemi su RB i DCM, možda bi oba mogao da reši Endo ulaskom umesto mrtvog Gomeza ili još mrtvijeg Matipa. Napred ne znam, Jones je potpuno beskorisan, za razliku od mađarsko-argentinskih mučenika koji bar nešto pokušavaju. Možda Gravenberch ili Elliott umesto njega, a možda i *sigh* Darwin.

Javlja mi se 5-2 na kraju.

• Replies 7.2k
  • Views 257.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bilo čupavo, ali napolju sam. 😘

• Jean-Luc Picard
    Jean-Luc Picard

Ovo ovako više ne ide. Manji klubovi se moraju nekako zaštititi od bezobrazluka velikih. Paqeta navodno neće da igra protiv Bornmuta jer je ljut što smo odbili početnu ponudu Sitija. Ne može ovako. Ve

• Neka bude za Arlea 

Posted Images

3:3, svakako 4+

Moraće neko da se žrtvuje da dobije crveni pa da proigramo, ne ide ovako ...

Znači Diaz umesto Maca, znači Szobo i Jones drže sredinu uz pomoć all-round Jote? :unsure:

Sad će i Darwin i Elliott, bismillah.

Konacno umuljase. Bolji su u drugom 

Majstor Salah,samo nema sa kim.

Sta radi Darwin:lolol:

Koliko je ubo sa prvom izmenom, toliko ih je izduvao sa ove druge dve. Jota i Gakpo su bolje pritiskali od ova dva jebivetra.

Iseko ga gol,trebao je Gakpo da ostane

Nije lako, teškoe.

image.thumb.png.a95cb819a8148ead4d007736eadd4373.png

Ma opet ga izneverio™ prvi dodir. Kao da mu je cela noga napravljena od cevanice

5 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Ma opet ga izneverio™ prvi dodir. Kao da mu je cela noga napravljena od cevanice

Da je bar samo prvi dodir, njemu u glavi nešto nedostaje, neka elementarna svest o tome gde su mu saigrači. Svaka kretnja mu je nameštanje za šut, u bilo kakvoj se gužvi nalazio. 

Milan Baroš je imao sličan mindset. 

Ali Salah i Robertsoooon! La Ilaha Illa Allah! :hail:

Klasa je vecna,kakav igrac:hail:

3 minutes ago, Bogotac said:

Klasa je vecna,kakav igrac:hail:

Tri asistencije za Salahudina, mada će mu izgleda ovu poslednju ukrati jer je autogol :hail:

Šteta za Eliota, ovo će biti upisano kao own goal

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout