Jump to content
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Featured Replies

Yoro u 11, kao i bludni sin Dzejdon. 
mada, iz nekog razloga pocetak kasni…

• Replies 7.2k
  • Views 256.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bilo čupavo, ali napolju sam. 😘

• Jean-Luc Picard
    Jean-Luc Picard

Ovo ovako više ne ide. Manji klubovi se moraju nekako zaštititi od bezobrazluka velikih. Paqeta navodno neće da igra protiv Bornmuta jer je ljut što smo odbili početnu ponudu Sitija. Ne može ovako. Ve

• Neka bude za Arlea 

Posted Images

Amad i Maunt odradili Saka-Rajs sa EURO, preslikan gol. 

Samo Amada ostaviti, sve ove Sanchice i Antonije rastjerati sa tog desnog krila. 2-3 100% prilike kreirao i golcinu postigao. Dobar i ovaj Kolijer.

Yoro je već igračina! :hail:

Yoroa sam gledao protiv PSG prošle sezone i prvo zapažanje mi je bilo da ima klizeći kao AWB - odlično koristi duge noge. I danas je imao 1 tackling na Dresersu malo ispred 5m. 

Još je dete, a deluje moćno.

Hugil pod prečku sa 16m :hail:

Yoro ima sve izgleda, pas fantastičan

Zvucite kao da komentariste slike na Desanki. :laugh:

Utakmica u18 timova Liverpula i Frankfurta juče prekinuta i registrovana rezultatom 0:3  jer su igrači Liverpula napustili teren jer je jedan igrač Pool-a rekao da je čuo rasistički izraz. Ono, bilo je samo pitanje trenutka kad će nemačka omladinska reč za drugara, mate-a,  broa biti interpretirana kao rasizam. Nije prvi put da čujem da se ovo dešava u nemačkoj, naročito kod novopridošlih (neki su čak išli i prijavljivali slučajeve policiji, pisali blogove i pominjali celokupnu nemačku omladinu kao rasističku pa je cela "ekspat" (ajde da se ne zajebavamo, imigrantska zajednica) bila podeljena - pola se smejalo jer su ovde dovoljno dugo, druga polovina je bila u šoku kako prva polovina može da brani rasiste. 

Nemačka reč je Digga i bukvalno znači brate, bate, mate, bro i koriste je kao svaku drugu reč, naročito klinci od osnovne škole do faksa i nema ni istorijsku niti etimološku vezu sa rasizmom i sa rečju koja počinje na drugo slovo.

Patite sekto, mi se bolje zabavljamo iako nemamo Yora, tim nam je full digga, wie geht's! :laugh:

Yoro hteo veći klub…

IMG_3700.jpeg

Jos uvek mu nisu rekli da Manchester United nije iz Londona, vec samo navijaci tog kluba.

Daj javi mu, molim te, dok ima vremena za registraciju…

5 hours ago, John Coltrane said:

Yoro hteo veći klub…

IMG_3700.jpeg

Verovatno je mislio da potpisuje za Siti posto je verovatno I on navijao za taj klub kad je bio malo pa je provalio da se zajebao.

Ajde Johne, mi ovog klinca nismo hteli ni u rumorima te godine. Ove smo se pominjali ali nije bas Edwards toliko lud da placa klinca sa 38 nastupa 60+ miliona I da mu da platu od 150K funti nedeljno.

21 minutes ago, Baldrick S. said:

Verovatno je mislio da potpisuje za Siti posto je verovatno I on navijao za taj klub kad je bio malo pa je provalio da se zajebao.

Ajde Johne, mi ovog klinca nismo hteli ni u rumorima te godine. Ove smo se pominjali ali nije bas Edwards toliko lud da placa klinca sa 38 nastupa 60+ miliona I da mu da platu od 150K funti nedeljno.

Onda Francuzi lažu.

end of an error.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout