July 16, 20231 yr 1 minute ago, Shan Jan said: Djoka namerno skracuje. Verovatno bi najradije uzeo pola sata da dodje do daha. To je mozda plan, samo se ugasio 5 minuta prerano
July 16, 20231 yr Vetar je 1 minute ago, red star forever said: samo se ne slažem sa tvojom tvrdnjom da je publika protiv njega zbog njegove dominacije. Naravno da nije zbog dominacije.
July 16, 20231 yr Just now, red star forever said: Nisam ja ništa rekao o tome da li to njemu smeta ili godi, samo se ne slažem sa tvojom tvrdnjom da je publika protiv njega zbog njegove dominacije. ma.ne brate, oni bi da novak i narednih 10 uzme
July 16, 20231 yr 1:1 u setovima i ovo malo sranjce ima brejk u trecem Edited July 16, 20231 yr by Sandradjer
July 16, 20231 yr 1 minute ago, Frank Pembleton said: Koji rezultat? ....shiit has hit the fan. 1-1 u setovima 2-1 za alkaraza u trecem i servira alka
July 16, 20231 yr Just now, extragluv said: ma.ne brate, oni bi da novak i narednih 10 uzme Pa ne bi, ali ova je publika bila ista sa i bez ove dominacije.
July 16, 20231 yr 7 minutes ago, SNARC said: Novak se lose pozicionira za udarce..lose bira udarce..negde mu je nestala igra 4 minutes ago, dùda said: Sad sam uspela da vidim nešto od meča i videla sam da je Nole loš, a ovaj mali ne igra ništa spektakularno. Novakovi udarci deluju umorno i bez snage. Nadam se da će ga proći kriza. glavni problem su noge, ali činjenica da je puno puta izabrao loš udarac. A na sve to još i očajan servis, teško je za gledanje a kamo li igranje ako nema nikakve prednosti na svoj servis.
July 16, 20231 yr 3 minutes ago, extragluv said: ma.ne brate, oni bi da novak i narednih 10 uzme Ne, brate, nego smarate vi politički korektni kojima je sve potaman
July 16, 20231 yr 1 minute ago, Sandradjer said: ovo malo sranjce Zašto mrziš dijete Alkatraza, prosvetna radnice?
July 16, 20231 yr Just now, renne said: Ne, brate, nego smarate vi politički korektni kojima je sve potaman ko kaze. i mene nerviraju englezi, al pomiris se sa tim da ga ne vole i opustis se. njihov sampion je federer, nema tu novak sta da trazi i to je tako.