Mr.Mxyzptlk Posted July 16, 2023 Posted July 16, 2023 1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said: Smarate intergalaktički sa koliko publika mrzi Đokovića. Koga bole kurac +1 usao mu mali u glavu
Max Morlock Posted July 16, 2023 Posted July 16, 2023 Just now, extragluv said: jes nema... 10+ godina dobija meceve ovde Nisu ga voleli ni kad se pojavio. Sa čim ima veze to?
red star forever Posted July 16, 2023 Posted July 16, 2023 Just now, extragluv said: jes nema... 10+ godina dobija meceve ovde Dobijao je i Federer. Da ne pominjem činjenicu da Novak isti tretman dobija i protiv ravnopravnih, nekada boljih a i slabijih.
duda Posted July 16, 2023 Posted July 16, 2023 Sad sam uspela da vidim nešto od meča i videla sam da je Nole loš, a ovaj mali ne igra ništa spektakularno. Novakovi udarci deluju umorno i bez snage. Nadam se da će ga proći kriza. 1
Mr.Mxyzptlk Posted July 16, 2023 Posted July 16, 2023 1 minute ago, red star forever said: Dobijao je i Federer. Da ne pominjem činjenicu da Novak isti tretman dobija i protiv ravnopravnih, nekada boljih a i slabijih. i? sto puta je rekao da mu ne smeta, naprotiv ovde ih provocira maximalno pa mu niko ne zvizdi zbog toga
Mindaugas Žukauskas Posted July 16, 2023 Posted July 16, 2023 Just now, red star forever said: Dobijao je i Federer. Da ne pominjem činjenicu da Novak isti tretman dobija i protiv ravnopravnih, nekada boljih a i slabijih. I šta imaš ti od toga što će neka bakica voleti Novaka? Njemu očigledno ta 'mržnja' samo daje gorivo, tako da tim bolje
Arkadija Posted July 16, 2023 Posted July 16, 2023 Gotovo je ovo. 3:1 za Alkaraza, počinje nova era u tenisu.
Sandradjer Posted July 16, 2023 Posted July 16, 2023 Kako se lozi ovaj. Ne mogu da verujem da sam citala koliko je simpa 2 2
Shan Jan Posted July 16, 2023 Posted July 16, 2023 Djoka namerno skracuje. Verovatno bi najradije uzeo pola sata da dodje do daha.
red star forever Posted July 16, 2023 Posted July 16, 2023 Just now, extragluv said: i? sto puta je rekao da mu ne smeta, naprotiv ovde ih provocira maximalno pa mu niko ne zvizdi zbog toga Nisam ja ništa rekao o tome da li to njemu smeta ili godi, samo se ne slažem sa tvojom tvrdnjom da je publika protiv njega zbog njegove dominacije.
Recommended Posts