July 16, 20231 yr ovo mi je bilo uočljivo i protiv rubljova, novak forsira servis uz t liniju, iako protiv igrača koji nisu visoki je sigurnije rešenje jak kik u dijagonalu koja izbacuje sa terena, pogotovo mi se to čini kao lakši i bezbedniji izbor sada kada duva jak vetar. Edited July 16, 20231 yr by Nikola77
July 16, 20231 yr Just now, Midgeta said: Saci vratio brejk Djovaceeee, Djovaceeee, Djovaceee Alkaraz...Alkaraz..nananana..Alkaraz... Meni ovaj mali skroz simpa..zelim mu da procveta full kad Djovak okaci reket.
July 16, 20231 yr opsesija Spanaca sa gacama, onaj ih izvlacio iz bulje, ovaj stalno povlaci nadole. Sto ne uze broj, dva vece, nego mu se penje sorc uz noge. Edited July 16, 20231 yr by Lancia
July 16, 20231 yr 26 minutes ago, borris_ said: Hvala vam na potocicama ali nijedan ne radi 😞 https://sportshub.stream/
July 16, 20231 yr Just now, SNARC said: Meni ovaj mali skroz simpa..zelim mu da procveta full kad Djovak okaci reket. Ma i meni, ja navijam za njega kad nema Djovaka, nego se malo zajebavam
July 16, 20231 yr Hvala vam svima za linkove ali kao sto rekoh nema vajde, ne da žohar provajder (a zove se Free )