July 15, 20231 yr Bila bi fina sutra pobeda za godine koje slede, recency bias će biti nemoguć za izdržati tamo neke 2028. godine.
July 15, 20231 yr Popular Post 53 minutes ago, villiem said: 100% je najveci ikad ako sutra pobedi, ne svidja mi se ovaj nalet klinca a to ce da traje. Treba mu sutra pobeda, da je izvuce iz pete ako treba, sudiju da potkupe, neka kesiraju isto deo publike da urnise malog na prelomnim tackama extra a konstantno tihi intenzitet. Love ima. Vec je najveci ikada. Ovaj poslednji RG je dosao pravo niotkuda i zacementirao ga. Ovo sutra bi bilo super, ali i ako se desi da izgubi - jebi ga. I dalje ce me najvise boleti onaj poraz od Medvedeva u finalu USO... :(
July 15, 20231 yr Just now, extragluv said: kako je igrao medvedev tad ono nije bilo normalno. Takvu igru ni približno nije ponovio ni na jednom GS-u
July 15, 20231 yr 1 hour ago, extragluv said: kako je igrao medvedev tad ono nije bilo normalno. Da igrao je , ali mu je i Novak dosta pomogao. Njega je pritisak tada paralisao, loše se kretao, pa sam je posle jednom prilikom pričao o tome.
July 15, 20231 yr Gledam ovo ukljucenje Ozma i Govedarice sada iz Londona uzivo, duva neki verar ludilo, a nema kise. Kazu da ce se zensko finale igrati pod otvorenim krovom, a da se ocekuje slicno vreme i sutra. Nikako mi se ne svidja taj verar - Djokovic ga bas ne voli.
July 15, 20231 yr 12 hours ago, aram said: Pa, ne. Ako Novak fizički posustane, a to je realno očekivati uskoro, momak nema ozbiljnog konkurenta. Ako se niko nov ne pojavi i povrede ga mimoiđu, za 7-8 godina eto njega na oko 20 GS titula. Novaku je trebalo 15 godina uz Federera i Nadala, takva konkurencija se neće skoro ponoviti, ako ikada. Naravno, sve je to još na podužem štapu. To da je na dugom štapu i to ne samo zbog povreda i konkurencije je i moja poenta. 20 slemova za 7-8 godina je po meni sci-fi. Biće tu malih povreda tokom turnira, loših dana, preskočenih turnira, protivnika sa mečevima života, svađa sa ženom ili švalerkom dan pred meč i tako dalje. Mislim, ako uspe to da uradi onda će postati najdominatniji profesionalni sportista svih vremena i tu nema šta da se doda. Zapravo bi 10 slemova za 5 godina bio vanzemaljski uspeh i ja mu neki takav rezultat predviđam, a za dalje ćemo videti koliko će biti spreman da grize. Pojaviće se do tada neko ko može da se nosi sa njim jer je će svi najtaletovaniji igrači sveta u saradnji sa najboljim trenerima sveta tražiti igru koja funkcioniše protiv njega, a on će imati verovatno neke hronične povrede, kamaru para i osvojeno sve što se može osvojiti. Opetkažemponavaljam, ne tvrdim da Alkaraz to ne može, ali mnogo je život komplikovaniji od 7 godina puta 3 slema = 21 slem.
July 15, 20231 yr Sve stoji, ova moja spekulacija je ono, da mu sve ide ko po loju i da se ne pojavi niko novi. Ako je Fed mogao uz konkurenciju 1 Nadala da osvoji 15 slemova za 6 godina…
July 15, 20231 yr 3 hours ago, Boza_zvani_Pub said: Vec je najveci ikada. Ovaj poslednji RG je dosao pravo niotkuda i zacementirao ga. Ovo sutra bi bilo super, ali i ako se desi da izgubi - jebi ga. I dalje ce me najvise boleti onaj poraz od Medvedeva u finalu USO... :( Tacno, Djokovic ako osvoji sutra, taj Vimbldon ne znam da li bi usao i u Top 5 njegovih najvecih titula, mozda tek na 7. mesto. 1. mesto - Australija 2023. - Posle nevidjenog skandala, razvlacenja, sudnice... Djokovic posle pakla koji je prosao se vraca u Australiju i osvaja 10. titulu na AO, i izjednacava se na 1.mestu grend slem titula 2.mesto - Vimbldon 2019. 13:12 u petom setu 3. mesto - RG 2023 4.mesto -AO 2012. sa Nadalom 5. mesto - 2011. US Open, posle spasavanja 2 mec lopte u polufinalu 6. mesto - French Open 2021, pobedio Nadala u polufinalu, pa okrenuo Cicipasa u finalu od 0:2 Edited July 15, 20231 yr by JohnnyD
July 15, 20231 yr Zaber diktira tempo, da ne kazem poigrava se na pocetku finala. Mada malko i gresi. Tetoviranu sa slicica Cehinju vreba da smuva Stepanek Edited July 15, 20231 yr by W.F.C.