Kreator Posted July 14, 2023 Posted July 14, 2023 7 minutes ago, Zli Gli said: Mislim da ni on sam ne veruje u preokret Baš tako.
Shan Jan Posted July 14, 2023 Posted July 14, 2023 Ala vraca alka servise... u polju mu medjed ne moze nista
Tsai Posted July 14, 2023 Posted July 14, 2023 al ovo sto se kurci karlitos kroz noge moze da mu se obije o glavu
Redoran Posted July 14, 2023 Posted July 14, 2023 Meda nije okrenuo ni mnogo lakše situacije od 0-2 u setovima u polufinalu slema. Eventualno može njegov protivnik da okrene na 2-0 za njega. Finale po meri, nema trofeja bez motike.
Zli Gli Posted July 14, 2023 Posted July 14, 2023 Jako je tuzno gledati kad neko od vrhunskih igraca igra ovako i ima ovaj pogubljeni govor tela a znas da moze mnogo bolje
Mindaugas Žukauskas Posted July 14, 2023 Posted July 14, 2023 Vidim ja prpa ovde od ubojitog Španca Koja je kvota da predaje u 5. setu protiv Novaka zbog grčeva? 1
duda Posted July 14, 2023 Posted July 14, 2023 Medvedev mi lagano postaje jedan od omraženijih tenisera . 3
Tunguz Posted July 14, 2023 Posted July 14, 2023 Odličan je Vamos II, samo malo lud. Barem se nadam. Inače brzo on uzme 24 GS posle Noleta u ovakvoj konkurenciju.
April Posted July 14, 2023 Posted July 14, 2023 Noletu dva dana puštati Ljulja i Jabuselea Razmaži mu nejebice po faci!
Serena Posted July 14, 2023 Posted July 14, 2023 Lakosta mirno sije novu jaknu Alkaraz nema nikakve sanse protiv Novaka na W. Nece biti grceva ovaj put ali zakovrnurih mozdanih vijuga i te kako. Meč na Vimbldonu je najbrzopoteznija partija saha za koju Spanac nema kapacitet. Nakon onih grceva u polufinala RG setih se jedanog nemilog dogadjaja od pre desetak godina. Moj druga iz Subotice je jednog divnog jesenjeg dana usetao u Zoo na Palicu sa vucjakom od 5 meseci i sve bilo OK dok ih nije spazio lav i krenuo da rice, a za njim i sve ostale zivotinje Jadno kuce se prestravilo i pocelo da trci po parku ko sumanuto, vukuci gqzdu za povodac i sve tako do kuce. Od tog dana bojao se svega zivog i misa u rupi. 2
Recommended Posts