Lancia Posted July 14, 2023 Posted July 14, 2023 Just now, Ras said: Nadam se da će da se sabere i uozbilji za finale. I Alkaraz i Međed su sasvim drugi nivo igrača od ove boranije sa kojm je igrao. Nakon što sam malo odgledao Međedov meč četvrtfinala, on je imao pomračenje u jednom setu (drugom), a ostalo je odigrao gotovo perfektno - odličan servis, mnoštvo vinera i suludo mali broj UE u čitavom meču. Sto? Pa igrao je ozbiljno, teren je bio klizaliste na Tasu, bas je tesko bilo kontrolisati svaki pokret.
dragance Posted July 14, 2023 Posted July 14, 2023 Ovi će u finalu navijati protiv Novaka sve i da je Rus na drugoj strani. 3
duda Posted July 14, 2023 Posted July 14, 2023 2 minutes ago, Midgeta said: Za koga navijamo sada, za Medicu? Čini mi se da bi mu mlađani dečko bio lakši protivnik. Ne znam. 2
Serena Posted July 14, 2023 Posted July 14, 2023 Ako je Novaku bilo tesko da se krece po klizalistu mogu misliti kako ce tek biti hobotnici i kratkonogom ni jedan od njih ne voli travu, a tek klizavu 😬
Arkadija Posted July 14, 2023 Posted July 14, 2023 Novak ce da natera publiku da navija za Rusa. Pa jebena publika. 1
Ras Posted July 14, 2023 Posted July 14, 2023 5 minutes ago, Lancia said: Sto? Pa igrao je ozbiljno, teren je bio klizaliste na Tasu, bas je tesko bilo kontrolisati svaki pokret. Previše je bilo na reketu protivnika, već u par mečeva, pa i TB. OK, znam da voli da igra u cruise modu i da može daleko bolje, nadam se da će demonstrirati u finalu.
Serena Posted July 14, 2023 Posted July 14, 2023 Ocekujem da ce im jednom, uz veliki osmeh, servirati bolnu istinu: Sto ste me vise mrzeli ja sam bivao sve jaci i bolji 🖕 1
Ras Posted July 14, 2023 Posted July 14, 2023 Signora, editujte post molim, evo ja ću pokazati srednji prst. 1
Milošica Posted July 14, 2023 Posted July 14, 2023 (edited) Za koga navijate sad? Meni obojica gotivni, ali više bih voleo da igra protiv Mede. Edited July 14, 2023 by Milošica 4
Zaboravan Posted July 14, 2023 Posted July 14, 2023 10 minutes ago, dragance said: Ovi će u finalu navijati protiv Novaka sve i da je Rus na drugoj strani. Pa lepo je da 1 srbin pomiri...
Zaboravan Posted July 14, 2023 Posted July 14, 2023 2 minutes ago, Milošica said: Za koga navijate sad? Meni obojica gotivni, ali više bih voleo da igra protiv Mede. Uh meni Alkaraz nikako ne leži... Verovatno je dobar čovek i tako to ali... 1
Olimpijac Posted July 14, 2023 Posted July 14, 2023 (edited) ako karlito bude u finalu,vristace publika za njega.nolo ce biti tu u teskoj nemilosti. Plus,ako se koji slucajem jos desi da od spanca izgubi... tu ce tek biti polivanje a malog ce dizati kao da je uzeo zlatni slem edit: znaci: napred meda Edited July 14, 2023 by Olimpijac
Serena Posted July 14, 2023 Posted July 14, 2023 3 minutes ago, Ras said: Signora, editujte post molim, evo ja ću pokazati srednji prst. To je Novakov, nije moj Scusami 1
Recommended Posts