Midžeta Posted July 14, 2023 Posted July 14, 2023 (edited) 33 minutes ago, Arkadija said: Ko je Batistuta? Onaj fudbaler 90-ih? Da, da, on, a sad je u reklami ovoj sa Duletom Savicem i Šmrkasom za sokerbet Edited July 14, 2023 by Midgeta 1
mlatko Posted July 14, 2023 Posted July 14, 2023 7 minutes ago, Arkadija said: Šta radi sudija, otvoreno navija za Sinera? Ne gledam, nisam kod kuće, pa zato pitam "Svirao" mu je opstrukciju igre u sred skoro dobivenog poena kad je ispustio kasni uzdah posle dobrog i dubokog udarca. Ne znam kad je to vidjeno dosad. 1 2
Zli Gli Posted July 14, 2023 Posted July 14, 2023 Sudac nakurac™ ali ne jebe Novak to 2%, nadam se samo da ce rutinski resiti u 3 jer je razlika u kvalitetu nebo i zemlja. A u drugom mecu vidim da je Alkaraz ogroman favorit u kladionicama, ne kontam bas kako su ga tako brzo uzdigli i na travi. Mislim da dobija Medvedev, samo da ne krene ono njegovo ludilo mozga. 7
Lancia Posted July 14, 2023 Posted July 14, 2023 9 minutes ago, Arkadija said: Šta radi sudija, otvoreno navija za Sinera? Ne gledam, nisam kod kuće, pa zato pitam Prvo je prekinuo igru zbog Novakovog uzvika tokom igre, posle minut dva mu udelio opomenu zbog servis vremena. 1
Arkadija Posted July 14, 2023 Posted July 14, 2023 1 minute ago, mlatko said: "Svirao" mu je opstrukciju igre u sred skoro dobivenog poena kad je ispustio kasni uzdah posle dobrog i dubokog udarca. Ne znam kad je to vidjeno dosad. Ona ženska kreštanja i uzdisanja se nikada ne sankcionišu, i onda ovo. Da ne poveruješ. 4
Arkadija Posted July 14, 2023 Posted July 14, 2023 1 minute ago, Lancia said: Prvo je prekinuo igru zbog Novakovog uzvika tokom igre, posle minut dva mu udelio opomenu zbog servis vremena. Servis vreme, to razumem.Tapka lopticu po 20+ puta. Čudo je da ga niko nije pre opomenuo.
renne Posted July 14, 2023 Posted July 14, 2023 6 minutes ago, Zli Gli said: Sudac nakurac™ ali ne jebe Novak to 2%, nadam se samo da ce rutinski resiti u 3 jer je razlika u kvalitetu nebo i zemlja. A u drugom mecu vidim da je Alkaraz ogroman favorit u kladionicama, ne kontam bas kako su ga tako brzo uzdigli i na travi. Mislim da dobija Medvedev, samo da ne krene ono njegovo ludilo mozga. Samo ti ćuti 'leba ti 2 1
renne Posted July 14, 2023 Posted July 14, 2023 4 minutes ago, Arkadija said: Servis vreme, to razumem.Tapka lopticu po 20+ puta. Čudo je da ga niko nije pre opomenuo. Pa nikada ne pređe vreme, baš to stalno pratim
Lancia Posted July 14, 2023 Posted July 14, 2023 2 minutes ago, renne said: Pa nikada ne pređe vreme, baš to stalno pratim Ma Arkadija je puna razumevanja za sudiju, ljubim je ja moreee!
Midžeta Posted July 14, 2023 Posted July 14, 2023 (edited) Rutinski realno Edited July 14, 2023 by Midgeta
cartman Posted July 14, 2023 Posted July 14, 2023 Dodaje koliko je potrebno i rešava Sinera... Koji je prilično neubedljiv
Recommended Posts