July 14, 20231 yr 2 minutes ago, bradilko said: ima li ko stream za djokovica? https://jm.freestreams-live1.tv/tennis-20/
July 14, 20231 yr Igra se sedmi gem, a Novax nije ubacio 2 prva servisa Edited July 14, 20231 yr by Arkadija
July 14, 20231 yr 1 minute ago, W.F.C. said: Smeje se onaj crnac pored semafora Perac sofersajbni? Sto, Tesla mu ne imponira?
July 14, 20231 yr Just now, Arkadija said: Igra se semi gem, a Novax nije ubacio 2 prva servisa Ako je neka uteha, dva gema je završio asevima.
July 14, 20231 yr Ja da sam teniser ja bih sve loptice namerno slao da zakače mrežu i nikad se ne bih izvinjavao. Mode deca od pet godina ispred zgrade off
July 14, 20231 yr 2 minutes ago, napadaj said: Siner izgleda kao da je Sigurni Viver promenila pol. Ne znam kad sam zadnji put gledao Kljaku protiv mrsavijeg protivnika.
July 14, 20231 yr 2 minutes ago, napadaj said: Siner izgleda kao da je Sigurni Viver promenila pol. Sa ili bez Aliena?¿
July 14, 20231 yr Mali off, ali ne kapiram jel Batistuta sve pare poslao kevi pa sad nema i trebao mu je ovaj gig da reklamira sokerbet ili ima ima fetis da se javno ponizava pa je odlucio da ga upraznjava preko snam reklame U svakom slucaju bizarno
July 14, 20231 yr 4 minutes ago, mlatko said: Perac sofersajbni? Sto, Tesla mu ne imponira? Ma ne nego nas je, raduje se