Lancia Posted July 14, 2023 Posted July 14, 2023 7 hours ago, Tsai said: sabalenka bukvalno najantipaticnija na wta, hvala bogu da je pukla To samo zato sto mislis da je mnogo jaca od tebe, pa ti izaziva nelagodu Sabalenka je skroz kul, mene jezivo podseca na nasu Bojanu Borovnicu, upoznali se ovde i ostali drugari, zenska je prava atleta, ne ko Rune, jos je u vezi sa Spancem, koji je kondicioni trener, mozes misliti onda. Nasuprot pojavi, ko Sabalenka, pravi veseli devojcurak. 3
Zli Gli Posted July 14, 2023 Posted July 14, 2023 Bojana Borovnica, kakvo super ime... za onlifans profil 1
duda Posted July 14, 2023 Posted July 14, 2023 8 minutes ago, Zli Gli said: Bojana Borovnica, kakvo super ime... za onlifans profil Ko je ta ?
renne Posted July 14, 2023 Posted July 14, 2023 8 hours ago, Tsai said: sabalenka bukvalno najantipaticnija na wta, hvala bogu da je pukla sad si me razočarao i kao čoveka i kao komunistu 2
renne Posted July 14, 2023 Posted July 14, 2023 1 minute ago, dùda said: Ko je ta ? Bivša teniserka 1
Lancia Posted July 14, 2023 Posted July 14, 2023 7 minutes ago, dùda said: Ko je ta ? Kako bi znala, kad te muz stalno ljubomorno vodi na neke planine i sveta ne vidis
duda Posted July 14, 2023 Posted July 14, 2023 1 minute ago, Lancia said: Kako bi znala, kad te muz stalno ljubomorno vodi na neke planine i sveta ne vidis A ti se šetaš po turnirima na kojima igra svetska klasa tipa Bojana Borovnica 3
Lancia Posted July 14, 2023 Posted July 14, 2023 Just now, dùda said: A ti se šetaš po turnirima na kojima igra svetska klasa tipa Bojana Borovnica Nema potrebe, ja sam klasa, pa mi dolaze na noge 1 1
Redoran Posted July 14, 2023 Posted July 14, 2023 15 hours ago, Arkadija said: Meni je Žober baš simpatična. Nadam se da če uzeti titulu,za nju sam bar čula, za ovu Vondorušovu, nikad. Žabartm je došla do finala preko četiri osvajačice GS. Nije moglo teže, jedino joj je falila još Iga u kosturu. Samo na konto toga zaslužuje ful podršku u finalu, obaška što je super gotivna a i tenis joj je fin za gledati. Čehinja isto zaslužuje podršku i respekt kao nenositeljkatm koja je došla do finala. 5
Hamlet Strašni Posted July 14, 2023 Posted July 14, 2023 1 hour ago, renne said: Bivša teniserka Да ли је она Здравкова кћерка можда? Или је беше Љуковчанова кћерка тенисерка?
Recommended Posts