Serena Posted July 13, 2023 Posted July 13, 2023 (edited) Idemo do PTPA titulaaaaa, titulaaaaa, titulaaaaa Spoiler Edited July 13, 2023 by Serena 2 1
Zli Gli Posted July 13, 2023 Posted July 13, 2023 Sabalenka sama sebe dobila, valjda je lose radi ta hemija sto uzima pa ispaljuje manijacki bez kontrole i gresi dosta. Nikad od nje dominantna sampionka iako je fizicki frik nevidjeni.
Arkadija Posted July 13, 2023 Posted July 13, 2023 Meni je Žober baš simpatična. Nadam se da če uzeti titulu,za nju sam bar čula, za ovu Vondorušovu, nikad. 5
Serena Posted July 13, 2023 Posted July 13, 2023 Sabalenka je teska kao top i sva skamenjena, nepravilan odskok, spin ili slajs koji odskace u stranu, niske lopte, sve to njoj pravi veliki problem jer treba da se uvije, sagne ili izmakne, a to je kod nje bas tesko izvodnjivo. Zato cesto pada na ledja, jer je napadne loptica. Ko uspe da je izbaci iz zone konfora, a Zaber je danas uspela, taj je i dobije, naravno uz obilatu pomoc nje same. Kad je vidim onako stegnutu i ukocenu izmedju dva poena imam utisak da ce joj popucati krvne zile na vratu i slepoocnicama. Gli izvini ali njene fizikalije su mi vise za u blatu rvacicu 2
Serena Posted July 13, 2023 Posted July 13, 2023 31 minutes ago, Arkadija said: Meni je Žober baš simpatična. Nadam se da če uzeti titulu,za nju sam bar čula, za ovu Vondorušovu, nikad. Ona svoje ime izgovara Žabr (klik na zvucnik) https://www.wtatennis.com/players/316847/ons-jabeur
W.F.C. Posted July 13, 2023 Posted July 13, 2023 Svidja mi se kako igra Zaber, lepi iskusni inteligentni potezi, pritom izgleda kao da je na izmaku snaga ali nije. Nadam se da osvoji. Bice Sabalenka jos bolja, mlada je. 4
Fakundo Sava Posted July 13, 2023 Posted July 13, 2023 Navijao sam za tunižanku kada je već izbacila Elenu A ona Olga je bila blizu da je izbaci na RG i sa onom igra je mogla do polufinala.Biće velika šteta za naš tenis ako se ne presabere
Jean-Luc Picard Posted July 13, 2023 Posted July 13, 2023 48 minutes ago, Serena said: Gli izvini ali njene fizikalije su mi vise za u blatu rvacicu Oh kakvo nepoznavanje materije. Nije ono građa za rvačicu u blatu. 1
Serena Posted July 13, 2023 Posted July 13, 2023 5 minutes ago, Jean-Luc Picard said: Oh kakvo nepoznavanje materije. Nije ono građa za rvačicu u blatu. Stvarno? Ja sam mislila da one bas tako izgledaju nabildovane i nadrndane 😤
Arkadija Posted July 13, 2023 Posted July 13, 2023 1 hour ago, Serena said: Ona svoje ime izgovara Žabr (klik na zvucnik) https://www.wtatennis.com/players/316847/ons-jabeur Ja njeno ime u mislima izgovorim sa francuskim naglaskom, ali je to nemoguće napisati 1
Lancia Posted July 13, 2023 Posted July 13, 2023 13 minutes ago, Arkadija said: Ja njeno ime u mislima izgovorim sa francuskim naglaskom, ali je to nemoguće napisati Žber. 1
TS-CS Posted July 13, 2023 Posted July 13, 2023 Жæбееер (гласом Кадер Нунија) што се тиче Сабаленке као појаве, у мом засеоку се за такву господичну каже да може волу реп да ишчупа.
Tsai Posted July 14, 2023 Posted July 14, 2023 (edited) sabalenka bukvalno najantipaticnija na wta, hvala bogu da je pukla Edited July 14, 2023 by Tsai 6
Recommended Posts