Jump to content

His GOATness Novak's Green Green Grass Of Home - Ed. 2023

Featured Replies

Deluje mi da će Novak imati teži posao u 1/2 finalu nego finalu 

ćao, greta :grozan:

Страшан је Алкараз, дечко ће сурово да доминира тенисом у наредној деценији. Невероватно је да у овим годинама игра и на трави на оваквом нивоу. За ову сезону је вероватно још зелен за Ђоковића додуше.

Edited by johan nagel

Rune je Rodik na kvadrat, toliko nervoznih poteza, namestanja kacketa, govora sa samim sobom ... cak je i Alkaraz koji se ponasao nervozno i idiotski na momente, delovao kao hladan spricer pored njega. Nema od toga leba, dok se ne smiri, nema Grend slemova.

Ko je bila ona princess Kate wannabe/lookalike koja je odradila on-court intervju s Međedom?

lee mckenzie

Raspored za danas CC

ROa0AhJ.jpg

Idemo Vondrusova, Zaber (da ne razmisljamo vise o rukovanju) :thumbup:

Edited by Serena

Svitolina danas neprepoznatljiva. 

Izgleda da je protiv Ige potrosila zadnji atom snage, a ima i do Vondrusove koja igra agresivno i nepredvidivo. 

Nego gledam ove tetovaze sto ima cehinja, kao da je dete izvrljalo hemijskom po rukama :lolol:

Tetovaze su pakao, i Pliskova ima te jeftine u rangu JHA kod nas od pre sto godina. Otprilike se tetovirale kod lokalnog tatoo majstora romske nacionalnosti, koliko para toliko i muzike.

Djokovic uzima nikad lakse ova preostala dva meca, nadam se da ce imati zelju da pregazi i ponizi obojicu a ne onaj kurcobolja mod evo prvi set pa cu onda da krenem. Kod zena Sabalenka verovatno, ako ostane hladne glave nema ovde konkurenciju. 

Ja mislim da je to samo osnov za neku vecu tetovazu kao sto ima Martincova. 

Spoiler

image.thumb.png.7d55e1be0d0525b3f6678469e502bc58.png

Svakako deluje mi kao neka vracka.

Sto se momaka tice, moze li da se desi Medo Novak finale? 

Mene malo brine Siner, ako njega prodje Medo i Karlitos ne verujem da osim malo jaceg otpora u prvom i pola drugog seta mogu nesto vise da pruze. 

Edited by Serena

Ova Sabalenkina mala bela Nike haljinica je bas slatka. Nosile su je mnoge igracica i svima je bas lepo stajala. 

Sad gledam  tetovaže Vondurošove, pa stvarno su u rangu, dete me iscrtalo hemijskom. Oni stikeri što se lepe vodom na kožu i traju do prvog kupanja, pa ih klinci do 5 godina, ponosno nose leti i svima pokazuju, lepše izgledaju.

Kako laku ruku ima Zaber, Sabalenka ko da maljem igra. Za koga da navijam?¿

mislim da Vondorusova u finalu ne bi imala sta da trazi protiv Jabeur,

dok se sa Sabaljenkom nikad ne zna