Serena Posted July 11, 2023 Posted July 11, 2023 Zar to ne rade svi osim Ukrajinki kad pobede Ruskinju ili Bwloruskinju?
Ros Posted July 11, 2023 Author Posted July 11, 2023 3 minutes ago, Serena said: Zar to ne rade svi osim Ukrajinki kad pobede Ruskinju ili Bwloruskinju? pa naravno. ne postoji smajli koji moze da pokaze stepen moje ironije 1
bags Posted July 11, 2023 Posted July 11, 2023 (edited) Meni je Carlitos sav neki cudan lik. Niti go volim, niti ga mrzim, nije mi simpatican ali bas mi je nekako uvrnuto cudan. Mislim ko jos aplaudira na ovaj nacin rukama. Ispasce da jos podjebava Beretinija sa srednjim prstom iako mu to sigurno nije bila namera. Edited July 11, 2023 by bags 1
Mr.Mxyzptlk Posted July 11, 2023 Posted July 11, 2023 49 minutes ago, Ros said: još jedna novotarija od karlitosa 7
Serena Posted July 11, 2023 Posted July 11, 2023 31 minutes ago, Ros said: pa naravno. ne postoji smajli koji moze da pokaze stepen moje ironije A ja se zabrinula, reko mozda nesto ne razumem, a sto je za divljenje
Serena Posted July 11, 2023 Posted July 11, 2023 Evo vidim da je i Beretini pun hvale za Karlitosa, malte ne srecan je sto je izgubio od takvog lika
Ros Posted July 11, 2023 Author Posted July 11, 2023 6 minutes ago, Serena said: Evo vidim da je i Beretini pun hvale za Karlitosa, malte ne srecan je sto je izgubio od takvog lika tako nesto sto jos nisam video. ne daj boze da alkaraz dobije novaka u finalu. bilo bi "no need for this sport anymore. close the courts, destroy equipment. ultimate GOAT is found" 1
Ros Posted July 11, 2023 Author Posted July 11, 2023 8 minutes ago, Filozof manijak said: kanda malko preterujete, ne? moras malo vise da pratis. malo preterujemo, ali ne previse
Ras Posted July 11, 2023 Posted July 11, 2023 Medijska mašinerija svakako se zahuktala, pri čemu Alkaras za to nije i ne može biti kriv. Dečko igra vrhunski tenis i pri tom ima dobar stav na terenu i korektno se odnosi prema protivnicima. Otpratio sam čitav meč juče, ne baš prikovan za ekran. Sasvim dobar tenis Beretinija, pogotovo ako se uzme u obzir da je na W došao bez prave pripreme. Alkaraz odličan, jednostavno bolji, kompletan igrač i to je pokazao i rezultat. Nakon sada već niza pobeda i na travi se oseća daleko komotnije.
Lancia Posted July 11, 2023 Posted July 11, 2023 2 minutes ago, Ras said: Medijska mašinerija svakako se zahuktala, pri čemu Alkaras za to nije i ne može biti kriv. Dečko igra vrhunski tenis i pri tom ima dobar stav na terenu i korektno se odnosi prema protivnicima. Otpratio sam čitav meč juče, ne baš prikovan za ekran. Sasvim dobar tenis Beretinija, pogotovo ako se uzme u obzir da je na W došao bez prave pripreme. Alkaraz odličan, jednostavno bolji, kompletan igrač i to je pokazao i rezultat. Nakon sada već niza pobeda i na travi se oseća daleko komotnije. Negde sam procitao da je Beretini imao utisak da igra protiv Novaka. 1
Filozof manijak Posted July 11, 2023 Posted July 11, 2023 10 minutes ago, Ros said: moras malo vise da pratis. malo preterujemo, ali ne previse A zašto bih? Mene zanima samo Novak i njegov nastup na terenu. Šta pišu mediji ili kako se ponašaju drugi igrači mi je apsolutno nebitno. Simptomatično je da smo do pre par meseci aktivno mrzeli Nadala, a sad pošto je očigledno da je zreo za pemziju, okrećemo se mržnji prema Alkarazu. (pošto je mladac trenutno najveća pretnja Novaku). Sad mu se svaki gest i izjava provlači kroz moralno sito, Meni je to bzvz kurziv je stilska figura, ako neko bukvalno shvati šta sam teo reć 3 1
Recommended Posts