duda Posted July 10, 2023 Posted July 10, 2023 Novak ušao po sistemu "lako ćemo" a Hurkač bubao u međuvremenu
Arkadija Posted July 10, 2023 Posted July 10, 2023 Novak deluje kao da se smorio što je juče prekinuto, a ovaj drvoseča igra ko da su u njemu i Izner i Rodik i još neko ko ume da izađe na mrežu.
Serena Posted July 10, 2023 Posted July 10, 2023 Mora da je uzasno kad igras protiv nekog i znas da si bolji po svim parametrima osim servisa, a ipak mu ne mozes nista 1
TS-CS Posted July 10, 2023 Posted July 10, 2023 prerano je izasao na teren, zayebala ga predaja Hadadz Maje. jos nije apsorbovao sok od celera ili vec sta.. danas ko za inat odustajanja na oba terena, a juce maratoni :/
duda Posted July 10, 2023 Posted July 10, 2023 Pa dobro, ako ćemo realno, Novak ni sinoć nije bio na visini zadatka. Ok, ne može mu ništa, ali zato možeš u TB. I onda gubiš servis na domaku tog TB. A kao bolji si u svim parametrima. Pa neće baš biti. Ali ok, Novak je, koliko, samo dva puta gubi posle prednosti od 2:0. Ili jednom ?
aram Posted July 10, 2023 Posted July 10, 2023 @dùda druga je matematika kad se igra podeli u dva dana
TS-CS Posted July 10, 2023 Posted July 10, 2023 protiv Melcera na RG i ona predaja Davidenku u devis kupu, sve u pretprosloj deceniji. praistorija digao je nivo u ovom setu, mislim da bi mogao da ga resi pre tb
duda Posted July 10, 2023 Posted July 10, 2023 (edited) 3 minutes ago, aram said: @dùda druga je matematika kad se igra podeli u dva dana Kako to misliš ? Pa Novaka je samo Hurkač sinoć spasao od gubitka prvog seta. Hoću da kažem da je Novak sebi dopustio da i u TB ne zavisi od svojih udaraca. I to je do danas shvatio i Hurkač. Zato će danas biti teže. Mislim da je samo to razlika, tj da je ta matematiks. Edited July 10, 2023 by dùda
aram Posted July 10, 2023 Posted July 10, 2023 Just now, dùda said: Kako to misliš ? mislim da se sad igra (možda) tri seta, a ne pet. razlika je to.
duda Posted July 10, 2023 Posted July 10, 2023 1 minute ago, aram said: mislim da se sad igra (možda) tri seta, a ne pet. razlika je to. I dalje su za Hurkača potrebna tri dobijena. Nije kao da je bilo 1:1.
Shan Jan Posted July 10, 2023 Posted July 10, 2023 17 minutes ago, Serena said: Mora da je uzasno kad igras protiv nekog i znas da si bolji po svim parametrima osim servisa, a ipak mu ne mozes nista Pa bolji je poljak i na mrezi.
JohnnyD Posted July 10, 2023 Posted July 10, 2023 16 hours ago, JohnnyD said: Djokovic treba da pusti Hurkaca 2 seta i da ga dobije u petom da se usere u zivot Alkarazu da i ovaj igra dva dana Zajebav'o sam se Nole, idi u k... 2
Recommended Posts