Zli Gli Posted July 8, 2023 Posted July 8, 2023 Beretini itekako ima sanse protiv Alkaraza na travi, Zverev nema ni na jednoj podlozi.
Facundo Orellana Posted July 8, 2023 Posted July 8, 2023 Ima Beretka šanse protiv Alkatraza. Mene Alkaraz uopšte ne dojmi, osim povremeno na betonu.
TS-CS Posted July 8, 2023 Posted July 8, 2023 moze mateo na travi sa krakatim sporacima tipa zverev, hurkac, auger & co. spanac ce ga urnisati varijacijama, obrsice kao u duelima sa djokovicem i federerom pre koju god. ovde volio bi da se varam al po meni je to bye za alkaraza sledecu. bumo vidli
Mr.Mxyzptlk Posted July 8, 2023 Posted July 8, 2023 naleteh na ovo slucajno, kakav slom mozga... https://www.thesun.co.uk/sport/22980294/andrea-jaeger-tenis-wimbledon-nun/
Fins fleet Posted July 8, 2023 Posted July 8, 2023 (edited) 12 minutes ago, extragluv said: naleteh na ovo slucajno, kakav slom mozga... https://www.thesun.co.uk/sport/22980294/andrea-jaeger-tenis-wimbledon-nun/ Zasto slom mozga? Sad sam tek video naslov. Naslov je slom mozga, u tekstu pise da je napustila karijeru zbog povrede ramena, ne da bi postala kaludjerica. Nije zelot, tj ne vidi se iz teksta da jeste. Edited July 8, 2023 by Fins fleet
jms_uk Posted July 8, 2023 Posted July 8, 2023 Ja da zivim u Engleskoj, kontam da bi se samospalio iz zasede zbog ovih kisa. Sta sad, jel se igra jos veceras ili jok? Naviknes se posle nekog vremena Sent from my iTelephone using Tapatalk 1
JohnnyD Posted July 8, 2023 Posted July 8, 2023 Fokina je zapravo imao dobru nameru, Rune je bio daleko od linije, i jako kasno je krenuo da trci ka loptici, znaci uopste nije procitao taj servis. Medjutim, prvi, nesto manji problem je sto je Rune brz, a drugi, mnogo bitniji je sto je Fokina lopticu udario ravno bez imalo slajsa, i bacio je dosta daleko u polje, sto je omogucilo Runeu da je stigne i odigra forhend kako hoce. Fokina jednostavno nije tip igraca koji ce da odigra savrseno potez u pravo vreme (odlika najvecih), i tu lezi problem, a ne u odluci da odigra taj potez u tom momentu.
Zli Gli Posted July 9, 2023 Posted July 9, 2023 10 hours ago, jms_uk said: Naviknes se posle nekog vremena Sent from my iTelephone using Tapatalk Ne znam, drug iz klupe iz srednje je radio na prekookeanskim brodovima i upoznao devojku iz okoline Ipsvica, otisli nazad u Englesku i uzeli se, prakticno se udao tamo... Kaze em vreme pakao, em zene izuzetno neatraktivne, da ne kazem ruzne, tetovirane, pirsinzi razni, blede, nikakve. Njegova izgleda fino, ona neka snobovska aristokratska lepota ili kako se vec kaze, ali generalno kaze da bi bio u depresiji da se ne zanima oko dva sina koje su dobili i nesto oko posla. 2
Lancia Posted July 9, 2023 Posted July 9, 2023 Posle neko kaze Novak nije zanimljiv za gledanje, jebo ovakav tenis, Bublik - Rubljov. 3
TS-CS Posted July 9, 2023 Posted July 9, 2023 Bublik pravi onaj bacuska iz smesnih klipova. za njega je ovo diznilend. Rubljov rutinski do kompletiranja GS cetvrtfinala, a sutra mu se moze pridruziti i Medo 2
Serena Posted July 9, 2023 Posted July 9, 2023 Mala Mira prosla u 1/8F dobila Potapovu sa 2 0. U drugom setu gubila 4 1 i preokrenula na 5 7. Slatka sesnaestogodisnjakinja je osvojila srca londonske publike. 1
Recommended Posts