Lancia Posted July 8, 2023 Posted July 8, 2023 1 minute ago, nisam ja said: Laciju falilo malo sreće sad. jbg. Sjebo ga onaj mikro aut.
mlatko Posted July 8, 2023 Posted July 8, 2023 E Dzeri, Dzeri... nije lepo od tebe. Umara ne(o)sudjenog finalistu
Facundo Orellana Posted July 8, 2023 Posted July 8, 2023 Koliko je antipatičan Rune. Davidovich Fokina se samoubio za sve pare od 8-5 u TB 5.seta. Dobar Vimbi, davno nisam ovoliko tenisa gledao. 1
W.F.C. Posted July 8, 2023 Posted July 8, 2023 (edited) Dosta dobrog tenisa u prvoj nedelji. Jel to izasao raspored za sutra? Vidim da je Nole zadnji na spisku, doduse cekaju se jos dvojica. Verovatno opet vecernji termin neki. Edit, da, Rubljev i Bublik, pa Iga, pa Nole, uvece na centralnom. Edited July 8, 2023 by W.F.C. 1
Ros Posted July 8, 2023 Author Posted July 8, 2023 Visko sinoc ladno reče kako je za novaka idealno sti je završio sinoc pa će imati 2 dana odmora pred 4 kolo
Ras Posted July 8, 2023 Posted July 8, 2023 (edited) 16 minutes ago, W.F.C. said: Dosta dobrog tenisa u prvoj nedelji. Jel to izasao raspored za sutra? Vidim da je Nole zadnji na spisku, doduse cekaju se jos dvojica. Verovatno opet vecernji termin neki. Edit, da, Rubljev i Bublik, pa Iga, pa Nole, uvece na centralnom. Zar to mije raspored za ponedeljak? Edit. Ipak nedelja Edited July 8, 2023 by Ras
Zli Gli Posted July 8, 2023 Posted July 8, 2023 Ja da zivim u Engleskoj, kontam da bi se samospalio iz zasede zbog ovih kisa. Sta sad, jel se igra jos veceras ili jok?
Serena Posted July 8, 2023 Posted July 8, 2023 Ovaj krov kad navuku ne znam zasto skidaju ceradu sa trave pre nego sto rashlade prostor i vlagu izbace napolje.
Arkadija Posted July 8, 2023 Posted July 8, 2023 Inače se ne igra nedeljom na Vimbldonu, sem finala. Sutra valjda igraju da nadoknade sve što je kiša sjebala. 1
Lancia Posted July 8, 2023 Posted July 8, 2023 12 minutes ago, Arkadija said: Inače se ne igra nedeljom na Vimbldonu, sem finala. Sutra valjda igraju da nadoknade sve što je kiša sjebala. Igra se od prosle godine. btw, bravo za Runea
Facundo Orellana Posted July 8, 2023 Posted July 8, 2023 Ne znam šta je tu hrabro. Bilo je izrazito glupo. Nešto više je prilika imao da prelomi meč tokom petog seta, onda 6-2 i 8-5 u TB. Na 8-8 je hteo ovako da prevari Runea. 1
TS-CS Posted July 8, 2023 Posted July 8, 2023 nijedan od ova 2 momka onih fufica nema sta da trazi protiv alkaraza u sledecem kolu. a kad je vec tako neka prodje hugo bos, jer svaka zverevljeva pobeda je ujedno i parastos belom sportu.. no nebitno tako da nam gore ostaje rune. valjda ga dimitrov ne prevesla sledecu
renne Posted July 8, 2023 Posted July 8, 2023 48 minutes ago, Arkadija said: Inače se ne igra nedeljom na Vimbldonu, sem finala. Sutra valjda igraju da nadoknade sve što je kiša sjebala. igra se, nema više pauze 1 1
Recommended Posts