duda Posted July 7, 2023 Posted July 7, 2023 5 minutes ago, BlackGeorge said: Pa gleda mi se tenis. Ovo ide previše ekspresno. Idi bre. Meni se ne gleda tenis u ovim uslovima. Muče se obojica, uslovi su užasni.
Mil@n Posted July 7, 2023 Posted July 7, 2023 Boli me dupe za tenis, samo da ga Nolo što pre očisti i ode da spava.
Lancia Posted July 7, 2023 Posted July 7, 2023 Nije publika zasluzila da se igra duze. Cepaj to, Djole.
lostfanforever Posted July 7, 2023 Posted July 7, 2023 sto je ovako nervozan? prvo nekog pikirao u publici pa sad ovo kao da je nesto bilo sa kamerom? ajd jos par gemova i na spavanje !
TS-CS Posted July 7, 2023 Posted July 7, 2023 presisan Rodik po broju asova na Wb. 900 i nesto preko hiljadu imaju Karlovic, Sampras, Izner, Ivanisevic i Federer. ode Djovak u servbotove pod stare dane :/ 2 1
jms_uk Posted July 7, 2023 Posted July 7, 2023 16 minutes ago, dùda said: Idi bre. Meni se ne gleda tenis u ovim uslovima. Muče se obojica, uslovi su užasni. Bas je tezak dan - kod mene u ofisu danas temp dogurala do 30.2° 1
duda Posted July 7, 2023 Posted July 7, 2023 Ludilooooo od poena. Pratim ovaj topik i građanske proteste. I kad prikažu semafor ja umesto Vavrinka čitam Marinika 5
Kreator Posted July 7, 2023 Posted July 7, 2023 Ne da se Sten. Hoće da ode sa stilom a ne da bude počišćen sa terena.
Recommended Posts