July 7, 20231 yr Alkaraz - Miler (ili Mule obzirom da je Francuz) 🥱 Edited July 7, 20231 yr by Serena
July 7, 20231 yr 29 minutes ago, Serena said: Hurkac ceka Novaka Pa ne može se osvojiti slem preko kvalifikanata. A ne može ni na suv servis. Nema razloga da mu držimo opelo svaki put kada neki zapinjač prodje u narednu rundu.
July 7, 20231 yr Popular Post 47 minutes ago, Serena said: Hurkac ceka Novaka Bolje nego Museti sto puta. Novak ne voli te sa pundravcem u dupetu. Hurkac je smireni luzer.
July 7, 20231 yr 7 minutes ago, Lancia said: Bolje nego Museti sto puta. Novak ne voli te sa pundravcem u dupetu. Hurkac je smireni luzer. Nešto kao Berdih?
July 7, 20231 yr da, samo sto Berdih ima pozitivan skor sa Novakom na Wb :/ uz malo srece mec moze poceti oko 21h ali ne verujem. morace stena da dovrsava sutra
July 7, 20231 yr 12 minutes ago, TS-CS said: da, samo sto Berdih ima pozitivan skor sa Novakom na Wb :/ A Hurkac je na W penzionisao Feda, 6 0 u zadnjem setu. Nije opelo ali zebnja mislim da je opravdana. Ajde bre Mule dosta je bilo, pakuj torbu ima jos njih koji bi na CC da se igraju
July 7, 20231 yr pa celendz jbt. mutavi Lendl mu dzoji u boksu kao Lobanovski. nista ono je bila mec lopta Edited July 7, 20231 yr by TS-CS
July 7, 20231 yr Quote Šta je radila jutro pred meč? „Ovo smo spremali da kažem, a muž mi kaže: ‘Nećeš valjda to da kažeš…’. Ja volim da budem domaćica – ja sam peglala na dan meča! Majke mi! Došla sam ujutru i rekla: ‘Dušo, koja ti majica treba?’. On kaže: ‘Jesi ti normalna?’, a ja njemu ‘Veruj mi, prija mi, samo mi reci’. Kaže da ne nosi majicu za peglanje, a ja njemu: ‘Ma, ispeglaću ti ja ako ti treba za presvlaku’. Stvarno volim te neke obične stvari i stvarno me je to opustilo. Normalno, ujutru volimo i da pustimo muziku i malo da pozitivnije zaplešemo. Puštali smo Berija Vajta. Da, ujutru! Onda smo i Frenka Sinatru, ‘Fly Me To The Moon’, tako da smo vrlo romantične duše.“
July 7, 20231 yr 25 minutes ago, Midgeta said: Ajmo Endi lutko, ti to mozes, ti to moras Nisam ni sumnjao da ce biti u pet setova