Serena Posted July 7, 2023 Posted July 7, 2023 (edited) Alkaraz - Miler (ili Mule obzirom da je Francuz) 🥱 Edited July 7, 2023 by Serena
Redoran Posted July 7, 2023 Posted July 7, 2023 29 minutes ago, Serena said: Hurkac ceka Novaka Pa ne može se osvojiti slem preko kvalifikanata. A ne može ni na suv servis. Nema razloga da mu držimo opelo svaki put kada neki zapinjač prodje u narednu rundu. 3
Popular Post Lancia Posted July 7, 2023 Popular Post Posted July 7, 2023 47 minutes ago, Serena said: Hurkac ceka Novaka Bolje nego Museti sto puta. Novak ne voli te sa pundravcem u dupetu. Hurkac je smireni luzer. 5 5
lostfanforever Posted July 7, 2023 Posted July 7, 2023 tacno sam mu zamislila facu sa onim smeskom njegovim pomirljivim 1
Arkadija Posted July 7, 2023 Posted July 7, 2023 7 minutes ago, Lancia said: Bolje nego Museti sto puta. Novak ne voli te sa pundravcem u dupetu. Hurkac je smireni luzer. Nešto kao Berdih? 1
Lancia Posted July 7, 2023 Posted July 7, 2023 Just now, Arkadija said: Nešto kao Berdih? Berdih, Raonic, Chardy... 1
TS-CS Posted July 7, 2023 Posted July 7, 2023 da, samo sto Berdih ima pozitivan skor sa Novakom na Wb :/ uz malo srece mec moze poceti oko 21h ali ne verujem. morace stena da dovrsava sutra
Serena Posted July 7, 2023 Posted July 7, 2023 12 minutes ago, TS-CS said: da, samo sto Berdih ima pozitivan skor sa Novakom na Wb :/ A Hurkac je na W penzionisao Feda, 6 0 u zadnjem setu. Nije opelo ali zebnja mislim da je opravdana. Ajde bre Mule dosta je bilo, pakuj torbu ima jos njih koji bi na CC da se igraju
TS-CS Posted July 7, 2023 Posted July 7, 2023 (edited) pa celendz jbt. mutavi Lendl mu dzoji u boksu kao Lobanovski. nista ono je bila mec lopta Edited July 7, 2023 by TS-CS
Mil@n Posted July 7, 2023 Posted July 7, 2023 Quote Šta je radila jutro pred meč? „Ovo smo spremali da kažem, a muž mi kaže: ‘Nećeš valjda to da kažeš…’. Ja volim da budem domaćica – ja sam peglala na dan meča! Majke mi! Došla sam ujutru i rekla: ‘Dušo, koja ti majica treba?’. On kaže: ‘Jesi ti normalna?’, a ja njemu ‘Veruj mi, prija mi, samo mi reci’. Kaže da ne nosi majicu za peglanje, a ja njemu: ‘Ma, ispeglaću ti ja ako ti treba za presvlaku’. Stvarno volim te neke obične stvari i stvarno me je to opustilo. Normalno, ujutru volimo i da pustimo muziku i malo da pozitivnije zaplešemo. Puštali smo Berija Vajta. Da, ujutru! Onda smo i Frenka Sinatru, ‘Fly Me To The Moon’, tako da smo vrlo romantične duše.“ 1 1
Lancia Posted July 7, 2023 Posted July 7, 2023 25 minutes ago, Midgeta said: Ajmo Endi lutko, ti to mozes, ti to moras Nisam ni sumnjao da ce biti u pet setova 2
Recommended Posts