July 16, 20231 yr 8 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: To je kartonski isečak Srđana Đokovića u boksu. Pravi spava kao bebica u hotelskoj sobi
July 16, 20231 yr 3 minutes ago, Valkyrie said: Ona je prva i jedina verovala. Dobro pamtim sve. Prekini da se duvas, otkad sam ja predvideo stvari, pa nikom nista 54 minutes ago, Lancia said: Sace Novak da ga kara
July 16, 20231 yr Iskreno, nisam verovao da Nolo može da dobije četvrti, ali i dalje mislim da gubi...
July 16, 20231 yr 1 minute ago, Midgeta said: Srki na konjskim sedativima I on i princ Vilijam. Kad god stavi one naočare za sunce imam utisak da spava, jer ga tenis ič ne zanima.
July 16, 20231 yr 5 minutes ago, Milošica said: Srđan ne zna gde je. Cenim da je udaljen iz boksa u nekom trenutku i poslat na hotelski balkon da čeka pored tranzistora.
July 16, 20231 yr 1 minute ago, Lancia said: Prekini da se duvas, otkad sam ja predvideo stvari, pa nikom nista Ma ti moraš da se dokazuješ, pošpanica gori od Španaca
July 16, 20231 yr 10 minutes ago, Lancia said: Prekini da se duvas, otkad sam ja predvideo stvari, pa nikom nista Dosla i objasnila