harper lee Posted August 12, 2023 Posted August 12, 2023 Inace, po jedan od Baharovih pomocnika, najcesce Adam David, gleda sve utakmice Graficara i juniora. Bukvalno sve. Izraelcima nista ne promice, veliki su profesionalci i totalno posveceni poslu. 2
Dimitrije Posted August 12, 2023 Author Posted August 12, 2023 (edited) 10 minutes ago, harper said: Inace, po jedan od Baharovih pomocnika, najcesce Adam David, gleda sve utakmice Graficara i juniora. Bukvalno sve. Izraelcima nista ne promice, veliki su profesionalci i totalno posveceni poslu. Strucni stab je jedan od najjacih aspekata ovog Zvezdinog tima. Majstori svog zanata, sa jasno zacrtanim planom, ambiciozni, posveceni i profesionalni. Dopadaju mi se Baharove konferencije za medije: kratki i jasni odgovori. Stankovic je umeo (a tako radi i Piksi) da zvalavi i da se nadgovara sa onim Rajkom iz Mitrovice, da ostavi utisak velikog trenera. Bahar sa Rajkom zavrsi u dve recenice, bez puvakanja, bez arogancije. Edited August 12, 2023 by Dimitrije 5
harper lee Posted August 13, 2023 Posted August 13, 2023 (edited) 11 minutes ago, Dimitrije said: Strucni stab je jedan od najjacih aspekata ovog Zvezdinog tima. Majstori svog zanata, sa jasno zacrtanim planom, ambiciozni, posveceni i profesionalni. Dopadaju mi se Baharove konferencije za medije: kratki i jasni odgovori. Stankovic je umeo (a tako radi i Piksi) da zvalavi i da se nadgovara sa onim Rajkom iz Mitrovice, da ostavi utisak velikog trenera. Bahar sa Rajkom zavrsi u dve recenice, bez puvakanja, bez arogancije. Meni je upravo ovaj strucni stab dokaz da Terzic misli ozbiljno. Ne znam koliko dugo ali tako je u ovom trenutku. Na prvu ceduljicu uprave bi se Bahar pokupio i otisao iz kluba sa sve svojim strucnim stabom. Poludokaz je bio i davanje uzdi sportskog sektora u ruke Marinu umesto onom celavom nesposobnjakovicu ali nije ni Marin bas imun na taljenja, samo zna posao, poznaje igrace i ima ozbiljne kontakte svuda. Zato je poludokaz. a ne dokaz. Edited August 13, 2023 by harper 4
Dankan Ajdaho Posted August 13, 2023 Posted August 13, 2023 (edited) 5 hours ago, harper said: Evo je situacija na 4 minuta od pocetka snimka pa neka svako sudi po onome sto vidi. Na kraju krajeva nije ni toliko bitno, Bukari imao bol u preponama da preuzme igrača, Harden bi mu pozavideo. Edited August 13, 2023 by Dankan Ajdaho
harper lee Posted August 13, 2023 Posted August 13, 2023 38 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Bukari imao bol u preponama da preuzme igrača, Harden bi mu pozavideo. Nisam ni sumnjao da ce se javiti i Laki "Burry My Heart at Bloody Knee". Jedan stoper ispada na sredini terena kao mulac, drugi stoper bleji po starom dobrom Travolta obicaju, ali Bukari Nekrvavo Koleno nije preuzeo 60 metara od naseg gola jer... bol u preponama i slicne doskocice. Odmah da se proda ta fukara i da se vrati dobri vojnik Svejk Srnic, zasto da nesrecni Rodic bas uvek bude najveca rupa na terenu. 4
hrkljush boys_2 Posted August 13, 2023 Posted August 13, 2023 Kad se pomenu Graficar, taj klinjo Maksimovic je ozbiljan talenat, 2007. godiste, preklju je postigao i 1. gol za seniore, direktno iz kadeta proslijeđen u prvi tim. Solidan potencijal su i Petrovic (2006.) - dvostruki strijelac u 1. kolu u gostima, te Vukicevic (2005). Dobra je vijest da Adam David prati redovno utakmice filijale.
Arthur Kirkland Posted August 13, 2023 Posted August 13, 2023 Marin se specijalizovao za dansko trziste Nasli smo veznjaka izgleda https://www.maxbetsport.rs/saznajemo-zvezda-pronasla-vezistu-klubovi-blizu-dogovora-455716/?fbclid=IwAR1H5GUFpEqHduEFmJFeSsL4DWFjZ1FBpZuIcqj1KVV60vLr3OU6md23ahk
warp Posted August 13, 2023 Posted August 13, 2023 Kada god se reprezentacija Srbije kvalifikuje za veliko takmičenje tipa WC ili EC (ovo nismo videli odavno) ne usuđujem se da prognoziram kako će proći u grupi jer niko ne može da predvidi vanfudbalske stvari koji utiču na rezultat pa i to da selektor ne prisustvuje treningu pred najvažniji meč. Svidelo se to nekome ili ne, fudbal se polako transformisao u igru trener protiv trenera (u širem smislu stručni štab vs stručnog štaba). Na šta konkretno mislim ? Svim klubovima sveta dostupni su softveri za raznorazne analize, dronovi koji snimaju pozicije igrača tokom meča itd iitd Međutim zbog specifične prirode fudbala koji je free flowing game ti podaci se mogu čitati na različite načine, odnosno statistika nije "čista" kao u bejzbolu, košarci i sl i upravo tu dolazi do izražaja trener koji obično ima ideju kako bi njegov tim trebalo da igra i u skladu sa tim postavlja igrače po terenu, odnosno nekim gomilama podataka daje prednost u odnosu druge. Drugi kompleksan zadatak koji treneri imaju pošto igrači nisu figure u šahu je da svako u odnosu na svoja očekivanja dobije odgovarajuću ulogu i minute na terenu. Još pre nego što je Bahar potpisao za nas, razni specijalizovani portali i forumi koji se bave fudbalom stavljali su ga sigurno ne slučajno na liste najperspektivnijih trenera Evrope. That being said ubeđen sam da nema šanse da završimo sa 0-0-6 u grupi (jedino da smo kurate sreće da izvučemo Njukasl iz četvrtog šešira ) a verovatan scenario mi je da neko od velikih iz prva dva šešira postavi svoju odbranu visoko i odigra labavije pa bude neprijatno iznenađen kada krene sa 0:2 na domaćem terenu ili sl. Takođe je verovatno i da nas neko pre utakmice "pročita" u potpunosti i iskoristi sve mane ovog tima i nabije nam 6 komada....U principu čak i nije neka mudrost zakljućiti da ćemo imati između 4 i 7 bodova uz "normalan" žreb, nadam se da će to biti dovoljno za treće mesto, Ono što je još sigurnije da neće biti nikakvih prilagođavanja i da će tim koji od početka izgleda kao prvih 11 istrčati potencijalno na Bernabeu, Monžuik ili Emirejts.... 8
Milosh76 Posted August 13, 2023 Posted August 13, 2023 40 minutes ago, Arthur Kirkland said: Marin se specijalizovao za dansko trziste Nasli smo veznjaka izgleda https://www.maxbetsport.rs/saznajemo-zvezda-pronasla-vezistu-klubovi-blizu-dogovora-455716/?fbclid=IwAR1H5GUFpEqHduEFmJFeSsL4DWFjZ1FBpZuIcqj1KVV60vLr3OU6md23ahk A danski mediji javili to isto uz opasku da nas je odbio.
LeBron Posted August 13, 2023 Posted August 13, 2023 Uzivanje je citati diskusiju Harpera i Dimitrija... Dovescemo jos jednog veznjaka, ne znam da li ovaj iz Danske, ali dovodimo nekog za startnih 11. Kangva najverovatnije ide. Takodje smo pronasli i centarfora, "bolji od Late Lata"... To su informacije koje ja imam, i jako su pouzdane. 5
harper lee Posted August 13, 2023 Posted August 13, 2023 Ne bih ja ovog Cukvuanija ako bas ne mora. Igrac koji je odbio i nas i Trabzon jer hoce da igra u Francuskoj ocigledno ima odredjene ambicije u karijeri koje ukljucuju sto je moguce brzu tranziciju ka najjacim evropskim ligama. To je, naravno, legitimno ali nisam siguran koliko je dobro imati igraca koji je jednom nogom u klubu a drugom jedva ceka da ode, taj ce izginuti na sest utakmica LS a na drugim utakmicama ce nas cascavati svojim prisustvom dok mu menadzer ne nadje klub na zapadu. Ja sam malo starovremski covek i volim kad su igraci potpuno fokusirani na uspeh kluba u kojem igraju i imaju odredjenu dozu lojalnosti prema saigracima i dresu koji nose. 2
harper lee Posted August 13, 2023 Posted August 13, 2023 Kad vidim kolika obestecenja cirkulisu za mediokritete poput Late Lata ili Drkusica pocnem da razmisljam kako se premalo pise i olako prelazi preko cinjenice da smo Krasoa, Stamenica i Olajinku doveli za ukupno 0 evra/dolara/dinara obestecenja. To lako moze biti najbolji posao koji je Zvezda napravila ikada u prelaznom roku. 2
warp Posted August 13, 2023 Posted August 13, 2023 https://www.redstarshop.rs/производ/мајица-coolligan-1973/ Replika dresa iz 1973-će 1
Dimitrije Posted August 13, 2023 Author Posted August 13, 2023 Do kraja 1970-ih, mi i vecina domacih klubova nismo nosili grb na majcama ili smo ga nosili vrlo retko. Manji deo klubova, kao Parizan, Hajduk i OFK, uvek su imali grb na majcama. Mislim da je FSJ doneo pravilo da klubovi moraju da nose grbove tako da su pocetkom 1980-ih i nasi poceli da nose grb.
levi Posted August 13, 2023 Posted August 13, 2023 pazi stvarno, zanimljiv koncept "replika" sa grbom a preko nje slika originalnog dresa bez grba
Recommended Posts