samo_opusteno Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 Ne znam kako si zakljucio da je Bahar nesto promenio u sudarima sa najboljima kad je zreb za LS za 20 dana. On je prosle sezone sa solidnom ekipom Makabija izgubio 2-7 od Psz i 1-6 od Benfike kuci. Dakle nije ni on carobnjak da nadoknadjuje ogromne razlike u kvalitetu.
kralj Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 Ovo je super kad se diskutuje na osnovu izolovanih primera. Tako možeš braniti tezu da Santijago Bernabeu treba pretvoriti u teren za kriket jer su izgubili od Šerifa. Gledaj malo fudbal, naravno da su danas razlike takve da ne mogu nikako da se kompenzuju (znam da ima incidentnih primera, obustavi), ima valjda indikativnih stvari koje se ne svode na puku pretragu baze podataka. Čovek forsira moderan fudbal, ratosiljao se Srnića i Gobeljića, doveo pismene i atraktivne igrače, forsira mlade, kritikuje javno nezalaganje i kad vodi ubedljivo na poluvremenu.. Moguće da će i on da izvede autobus i da se uzda u religiju pa tako i on dobije Liverpula, al tu smo dozu sreće, plašim se, u prethodnih par godina potrošili. Imam utisak da će Bahar drugačije, a ako grešim, priznaću nije problem. 1
samo_opusteno Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 Pa gledam fudbal, ali tesko je diskutovati ako ti je Pavkov nekakav simbol Stankovicevog fudbala. Stankovic je dobio Liberec 5-1, Kluz 4-0, Kairat 5-0, Pjunik 5-0... Nadigravao se sa Milanom i dosta jakim Rendzersom i onda izvalis tu glupost. Sta sad treba stalno da se macujemo ovde ko je kako igrao kao da deci objasnjavas ko je imao kakve uslove i igrace. Milojević zasluzuje statuu ispred stadiona a ne da se retroaktivno lupa o nacinu igre. 1
kralj Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 A šta fali Pavkovu? U sve tri najveće utakmice: Salcburg, Liverpul i Kopenhagen bio je junak. Stavite i njegovu statuu.
harper lee Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 6 hours ago, kralj said: Za kvalitet nisam siguran, svi naši igrači bi morali da napreduju da bi došli do nekog korektnog evropskog tima iz jače lige. Stamenić mi deluje kao najbliži tom nivou. Ivanić je možda na nekoj donjoj granici, ali eto još nisu uspeli da namaknu 4-5 miliona ni za njega. Cene transfera za nas vise ne odredjuju kvalitet igraca koje posedujemo vec pre svega njihov potencijal. Za Ivanica nismo uspeli da namaknemo 4-5 miliona ali za Erakovica smo namakli 7 i 10% od sledece prodaje. Neuporedivo bolje igrace od njega ili, recimo, brace Ilic ni u snu nismo mogli da prodamo za pare za koje smo njih prodali. To je nebitan argument za ovu konkretnu raspravu.
harper lee Posted August 10, 2023 Posted August 10, 2023 Posle ovog izdanja Partizana u dalekom ali prijateljskom Bakuu na svaki komentar navijaca tog kluba o sklanjalicama i pustanjima na utakmicama Zvezde treba samo staviti ovaj smajli koji se cereka i ne odgovarati uopste. Bukvalno svi srpski klubovi koji su se za sada ove godine predstavili u Evropi izgubili su svako pravo da pisnu kad su rezultati nasih utakmica u pitanju. 7 1
gone fishing Posted August 10, 2023 Posted August 10, 2023 ah ne ne, nećemo tako videćemo i vas ove jeseni, bez bodova koje je pfc doneo u prethodnih 5 godina, igrali bi lepo od 2 kola kval pa bi se videlo koliko stvarno vredi kraso protivu nekih azera ili kiprana u takmičarskoj tekmi 2 2
kralj Posted August 10, 2023 Posted August 10, 2023 (edited) A mi vama rezultatima i silnim bodovima omogućili da se blamirate u Evropi umesto da se kao svaki kršten četvrtoplasirani tim skoncentrišete na borbu za drugo mesto. Žešća nepravda. Edited August 10, 2023 by kralj
gone fishing Posted August 10, 2023 Posted August 10, 2023 pfc bi svakako igrao ove kval. jer bi imali 4 predstavnika i da smo 22 liga na listi, gde bi i bili bez bodova koje je doneo pfc
sigurnost Posted August 10, 2023 Posted August 10, 2023 6 minutes ago, gone fishing said: pfc bi svakako igrao ove kval. jer bi imali 4 predstavnika i da smo 22 liga na listi, gde bi i bili bez bodova koje je doneo pfc Da li su ti bodovi i sada sa tobom u sobi? 1 5
harper lee Posted August 10, 2023 Posted August 10, 2023 11 minutes ago, gone fishing said: ah ne ne, nećemo tako videćemo i vas ove jeseni, bez bodova koje je pfc doneo u prethodnih 5 godina, igrali bi lepo od 2 kola kval pa bi se videlo koliko stvarno vredi kraso protivu nekih azera ili kiprana u takmičarskoj tekmi U prethodnih pet godina samo poslednje je Partizan uzeo vise bodova (4 : 8), cetiri godine pre toga nije bio ni blizu Zvezdinih bodova. Sto se azerbejdzanskih timova tice, igrali smo vrlo skoro s jednim od njih, boljim timom od Sabaha, na celu sa vasim najvecim pojacanjem. Jeste bila prijateljska utakmica, vise za nas koji smo tek poceli ozbiljnije pripreme nego za njih. Igrali smo sa kombinovanim timom i odvalili ih od zivota. Nije toliko do Partizanovog rezultata, desavaju se takve stvari, ono sto me je iznenadilo je katastrofalna igra, nemoc i potpuno odsustvo ambicije da se na kraju malo vise pritisne i mozda uradi nesto. Mi smo Nefci u prvom poluvremenu dok nam je igrao jaci tim rasturili i oduvali sa terena, delovali su kao da bi se borili za opstanak u nasoj ligi. Sabah je danas izgledao kao bolji tim od Partizana i to dosta bolji tim. A to nije realno, oni ne samo da nisu bolji tim vec su dosta losiji po kvalitetu. Krace receno, ovom Zvezdinom timu ne bi mogla da se desi ovakva blamaza od igre. Iz vrlo jednostavnog razloga, Zvezda ima ozbiljnog trenera na klupi a vi imate Duljaja. 3
harper lee Posted August 10, 2023 Posted August 10, 2023 On 7. 8. 2023. at 19:05, sigurnost said: Ogradio sam se samo na golmane koje sam ja gledao. Tu je Borjan neprikosnoven. Veliki Vladimir Beara je najveći ikad. Tačka prekretnica. Njegovo dovođenje označava trenutak kada Zvezda postaje veliki klub. Najveći. Gledao si u Zvezdi i Predraga Rajkovica a on je, po mom misljenju i po tome u kakvim klubovima brani, bolji golman od Borjana. Borjan je, naravno, daleko znacajniji za klub ali Rajkovic je bolji golman. 1
samo_opusteno Posted August 10, 2023 Posted August 10, 2023 Sabat je bolji tim od Nefcija, imali su 13 bodova vise u prvenstvu. Iznenadjujuce su dobri za klub osnovan pre 6 godina, pitanje je zasto nijedan nas manji tim ne moze ovako da odigra u evropi. Nije da imaju neke skupe igrace, svi stranci su im potpuni anonimusi. Ni mi nismo nikad imali ovakvu statistiku u derbiju, 15-2 sutevi, 9-0 korneri...
kralj Posted August 10, 2023 Posted August 10, 2023 U Zvezdi je najbolji bio Mustafa, ali je prekratko trajao u klubu, a posle je uspešno sputavao svoj talenat.
Recommended Posts